ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων για το ματς με τον Ατρόμητο

Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων για το ματς με τον Ατρόμητο

Σε επίσημη ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (4/1, 19:30), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.
Κανονικά συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Τετάρτης (4/1, 19:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου Αθηνών, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση η πειραϊκή ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι συνεχίζεται καθημερινά και ώρες 10:00 – 18:00, και την ημέρα του αγώνα έως την έναρξη του, η διάθεση εισιτηρίων, για τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο Αθ., που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ" την Τετάρτη 4/1/2012 και ώρα 19:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 25€, 30€ 35€ & 50€ (VIP).

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του. Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου