ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Βενγκέρ: «Αστοχία και διαιτησία»

Βενγκέρ: «Αστοχία και διαιτησία»

2/01/2012
Βενγκέρ: «Αστοχία και διαιτησία»
Τα μεγάλα λάθη του διαιτητή και η αστοχία της Άρσεναλ ήταν σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ οι λόγοι που οι «κανονιέρηδες» έχασαν μέσα από τα χέρια τους το παιχνίδι με τη Φούλαμ γνωρίζοντας στα τελευταία λεπτά την εκτός έδρας ήττα (2-1).

Η Άρσεναλ ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο όπου σκόραρε μία φορά, είχε ένα δοκάρι, διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι και αστόχησε σε πολλές φάσεις. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αγνώριστη, οπισθοχώρησε και μετά την αποβολή του Τζουρού στο 78’ η Φούλαμ με δύο γκολ πέτυχε την ανατροπή.

Ο Αλσατός τεχνικός έδειξε ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την ήττα και ανέφερε αρχικά: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και είχαμε κακές αποφάσεις από τον διαιτητή σήμερα. Οι δύο αυτοί παράγοντες συνδυασμένοι έκαναν τη διαφορά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις δύο φάσεις από τις οποίες έχει παράπονα η Άρσεναλ. Για την αποβολή του Τζουρού σε μονομαχία με τον Ζαμόρα, τόνισε: «Ήταν αστεία η αποβολή. Όταν ο Τζουρού δέχτηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα προσπαθούσαν συνεχώς οι αντίπαλοί του να οδηγήσουν τον διαιτητή να τον αποβάλει και εκείνος δεν αντιστάθηκε και το έκανε. Κανονικά έπρεπε να δώσει φάουλ υπέρ μας στη φάση της αποβολής».

Έπειτα τόνισε για τη φάση που ζητούν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι για μαρκάρισμα του Σεντέρος στον Ζερβίνιο: « Ήταν πέναλτι 200%. Αλλά το ξέρουμε ότι δεν παίρνουμε πέναλτι. Έπρεπε να μας δοθεί ένα κόντρα στην ΚΠΡ στο προηγούμενο ματς και άλλο ένα τώρα. Είναι κρίμα να χάνουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, το οποίο μπορούσαμε να καθαρίσουμε από το ημίχρονο. Ήμασταν άτυχοι σήμερα και ο διαιτητής έπαιξε τεράστιο ρόλο στο αποτέλεσμα».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου