ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η εξυπηρέτηση για τα Α.Μ.Ε.Α ενόψει Πανιωνίου

Η εξυπηρέτηση για τα Α.Μ.Ε.Α ενόψει Πανιωνίου 

15/2/2012

ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΌπως σε κάθε εντός έδρας ματς έτσι και γι αυτό με τον Πανιώνιο η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε μια χρήσιμη ανακοίνωση για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων με ειδικές αναγκες.
Δείτε την ανακοίνωση:
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) και μετά από σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα μας την 15/2/2012, ενημερώνει για τα εξής:
Για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 19/2/2012 και ώρα 17:15, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό             210-4800909      , ο οποίος θα λειτουργεί από την Παρασκευή 17/2/2012 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 – 18:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.
Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.
Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου