ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Πρόκριση και... Πανιώνιος! 

 16/2/2012

Χαμηλά τον πήχη του ενθουσιασμού και της υπεραισιοδοξίας κρατά στον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό τη μεγάλη νίκη στη Μόσχα επί της Ρούμπιν, έχει μάθει πλέον πολύ καλά στα τρία χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα, ότι ο κόσμος μπορεί να ξεχάσει εύκολα από τη μια στιγμή στην άλλη και με ένα άσχημο αποτέλεσμα να βρεθείς από την αποθέωση στην κατακραυγή και προσπαθεί να προσγειώσει τους παίκτες...

«Δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε, αλλά ούτε και το σχεδιάζω, διότι αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πού μπορούμε να φτάσουμε και τι θα κάνουμε στο μακρινό μέλλον, θα χάσουμε σίγουρα την πρόκριση με τη Ρούμπιν. Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, είναι να πάρουμε την πρόκριση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στη Ρωσία, ξεπεράσαμε τις δυσκολίες του γηπέδου και της θερμοκρασίας, αλλά πρέπει να τα πάμε καλά και στη ρεβάνς για να περάσουμε», έλεγε ο «Τσινγκούρι» μετά τη νίκη στο Λουζνίκι και τόνιζε ότι προέχει πλέον η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αυτό με τον Πανιώνιο. Ευτυχώς παίξαμε Τρίτη κι έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε, γιατί θα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ερνέστο Βαλβέρδε, παραμένει ακόμη ανοικτό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει καταθέσει ήδη την πρόταση του στον Ισπανό, που με τη σειρά του επιφυλάχθηκε να απαντήσει μετά το τέλος της σεζόν. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παραμείνει και τη νέα χρονιά.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου