Μια τρελή τρελή πτήση, ήταν αυτή της αποστολής του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της επιστροφής στην Αθήνα! Χαλάλι η καθυστέρηση στο αεροδρόμιο και η ταλαιπωρία, όταν έχεις κερδίσει ένα ματς όπως αυτό με τη Ρούμπιν που σε καθιστά μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Τα ξεχνάς όλα και διασκεδάζεις. Ε αυτό έκαναν και τα μέλη του Θρύλου αλλά και οι οπαδοί που βρέθηκαν στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Goal το κλίμα ήταν πανηγυρικό και λόγω της νίκης αλλά και μετά την αίσια κατάληξη της περιπέτειας του Ολοφ Μέλμπεργκ ο οποίος αποθεώθηκε κατά την είσοδό του στο αεροσκάφος.  Χειροκροτήθηκε και ο Χρήστος Θέος, ο γιατρός του Ολυμπιακού που συνόδεψε τον Μέλμπεργκ στο νοσοκομείο, ενώ ντελίριο ακολούθησε  μετά το τέλος του σύντομου χαιρετισμού του πιλότου Ζήση Μπεχλιβανούδη :"Τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα και τον προπονητή μας Ερνέστο Βαλβέρδε για τη υπέροχη νίκη. Προσωπικά εγώ θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στον Μέγερι και τον Κάρολ. Να πούμε και περαστικά στον Μέλμπεργκ, να έχει ταχεία ανάρρωση. Εύχομαι να συνεχίσουμε καλά και να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, ακόμα και στον τελικό!", ήταν τα λόγια του.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα μία από τις αεροσυνοδούς αποδείχθηκε φανατική οπαδός του Ολυμπιακού και υποδέχθηκε μάλιστα την αποστολή φορώντας στο πέτο πιν της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της πτήσης ήταν συνεχώς χαμογελαστή ενώ μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό πρόσφερε σαμπάνιες για να εορταστεί το "διπλό" στη Μόσχα. Βέβαια δεν ήταν λίγοι αυτοί που προτίμησαν να πιουν στην υγειά του Ολυμπιακού επιλέγοντας ουίσκι.

Ιδιαίτερα κεφάτος ήταν ο Ραφίκ Τζεμπούρ που πήγαινε χαμογελαστός πάνω κάτω  πειράζοντας τους συμπαίκτες του και πιάνοντας την κουβέντα με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ωστόσο άκουσε και τα ..."παράπονα" μιας αεροσυνοδού που υποστηρίζει την ΑΕΚ, για το γεγονός ότι έφυγε από την Ενωση!
Δείτε το βίντεο που ετοίμασε για την πτήση η επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.