ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μαρινάκης: "Είναι απαράδεκτη η στάση τους"

Μαρινάκης: "Είναι απαράδεκτη η στάση τους"

"Είναι απαράδεκτη η στάση της Πολιτείας και των Βουλευτών απέναντι στο ποδόσφαιρο", σχολίασε μεταξύ άλλων ο οργισμένος Βαγγέλης Μαρινάκης για το νέο νομοσχέδιο που επιχειρούν να περάσει.
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο Δ.Σ. της Superleague. Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πειραιώτης εφοπλιστής εξέφρασε τις έντονες αντιρρήσεις του για το νέο νομοσχέδιο, ενώ επεσήμανε πως είναι απαράδεκτη η στάση της Πολιτείας και των Βουλευτών απέναντι στο ποδόσφαιρο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν οργισμένος  με το νέο νομοσχέδιο και μεταξύ άλλων στο Δ
.Σ. της Superleague, σχολίασε: "Θεωρώ πως είναι απαράδεκτη η στάση των Βουλευτών και της Πολιτείας απέναντι στο Ποδόσφαιρο", ενώ στη συνέχεια τόνισε:

"Δεν έχει λογική, δεν είναι δυνατόν, όλοι αυτοί που τα έχουν κάνει μαντάρα στην χώρα μας, να τα βάζουν και να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ώστε με την σειρά του να το καταστρέψουν και αυτό".

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στον ΟΠΑΠ: "Όπως φαίνεται μας κοροϊδεύουν. Μία μέρα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, κατέθεσαν πρόταση για χορηγία".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ακολούθως, τόνισε στους υπόλοιπους παράγοντες: "Xρειάζεται να αντιδράσουμε και δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Όλοι μιλούν για κρατικοδίαιτο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε ώστε να καταλάβει όλος ο κόσμος το τι γίνεται".

Ο πρόεδρος των Πρωταθλητών επεσήμανε και την απορία του για την νέα διάταξη που αφορά τις λέσχες οπαδών: "Είμαστε υπεύθυνοι για τα εισιτήρια που δίνουμε. Δεν γίνετε να είμαστε και για το τι κάνουν ορισμένοι χούλιγκαν εκτός γηπέδων. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε υπεύθυνοι και για αυτές τις περιπτώσεις. Η αστυνομία θα πρέπει να κάνει κουμάντο σε αυτά τα πράγματα. Στους ελέγχους για τα καπνογόνα ή για οτιδήποτε άλλο και όχι εμείς οι πρόεδροι. Θα πρέπει να αντιδράσουμε και για αυτά που λέει ο νέος νόμος για την λειτουργία των λεσχών".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου