ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Φρεσκάρει την ενδεκάδα

Φρεσκάρει την ενδεκάδα

Το βλέμμα τους στον Πανιώνιο έχουν στρέψει στον Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο Λουζνίκι. Δείτε τα πλάνα του Βάσκου τεχνικού.
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά σε πέντε αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σε σχέση με το αρχικό σχήμα που είδαμε κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε, να τους έχει φρέσκους, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τους Ρώσους.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν οι Ραφίκ Τζεμπούρ, Κέβιν Μιραλάς και Ιβάν Μαρκάνο, οι οποίοι χρειάζονται ανάσες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την θέση τους αναμένεται να πάρουν οι Μάρκο Πάντελιτς, Τζαμέλ Αμπντούν και Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ για την κορυφή της επίθεσης, υποψηφιότητα έχει θέσει και ο Ντιόγκο.

Εκτός, όμως, από τις συγκεκριμένες αλλαγές, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να χρησιμοποίησε βασικό και τον Τάσο Παπάζογλου στην θέση του Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος πρέπει να προφυλαχτεί μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Ρουμπίν.

Παράλληλα, αυτή είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον πρώην στόπερ του Πανσερραϊκού για να παίξει σε δεύτερο σερί ματς και να αποκτήσει κάποιον σχετικό αγωνιστικό ρυθμό, έτσι ώστε, να είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ενόψει της συνέχειας.

Τέλος, πορτιέρο των πρωταθλητών κόντρα στον Πανιώνιο θα είναι ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος θα υπερασπιστεί την εστία των ερυθρολεύκων και στον επαναληπτικό με την Ρουμπίν, ελέω τιμωρίας του Μέγκιερι.

Να σημειώσουμε ότι, στον αγώνα με το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής.

www.redplanet.gr/p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου