ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Να γίνει κανονικά το ματς»!

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Να γίνει κανονικά το ματς»!

18/2/2012

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Να γίνει κανονικά το ματς»!
Την έντονη αντίδραση του ΟΦΗ προκάλεσε -όπως είναι λογικό- η αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ.

Σε ανακοίνωσή της, η κρητική ΠΑΕ χαρακτηρίζει «αβάσιμους και ανύπαρκτους» τους λόγους της απόφασης Μπιτσαξή και τονίζει πως αυτή εντείνει την αναξιοπιστία του πρωταθλήματος και δημιουργεί δεδικασμένο.

Καλεί, δε, τον ΓΓΑ να την αποσύρει και να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι, ειδάλλως θα προσφύγει σε όλα τα αρμόδια όργανα πολιτείας και ποδοσφαίρου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε και είδαμε αναρτημένη σε site απόφαση του ΓΓΑ Κ. Μπιτσαξή για αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ που έχει ορισθεί να γίνει στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στις 18/2/12 στο ΟΑΚΑ με ώρα έναρξης την 19:30.

Είναι πρωτοφανές γεγονός αυτή η απόφαση και προκαλεί πολλά ερωτηματικά, 20 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα να αναβάλουν το προγραμματισμένο παιχνίδι.

Οι λόγοι που επικαλούνται η αστυνομία και τους οποίους αποδέχεται ο ΓΓΑ κ. Μπιτσαξής είναι το ολιγότερο αβάσιμοι και ανύπαρκτοι. Αυτό αποδεικνύεται από τα εξής πραγματικά γεγονότα:

Σήμερα στις 11 π.μ. έγινε προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, όπου δεν παρέστη κανένα μέλος της ΠΑΕ-ΑΕΚ για να γνωρίσει στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν. Το γεγονός ότι η ΠΑΕ-ΑΕΚ δεν σφράγισε εισιτήρια δημιουργεί πολλά ερωτηματικά γιατί στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League δόθηκαν στις ΠΑΕ χρήματα από τις δόσεις που δικαιούνται από τη συμφωνία που έχει γίνει με τα τηλεοπτικά.

ΦΥΣΙΚΑ η ΠΑΕ-ΑΕΚ πήρε τα χρήματα που δικαιούτο.

Τα χρήματα δόθηκαν σε όλες τις ΠΑΕ στις 11:00 και πως γίνεται οι ΔΟΥ σε όλη την Ελλάδα την Παρασκευή να είναι ανοικτές έως τις 4 μ.μ. και να δηλώνει η ΠΑΕ-ΑΕΚ ότι δεν μπορούσε να σφραγίσει εισιτήρια;

Η απόφαση του ΓΓΑ κ. Μπιτσαξή για αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στην αναξιοπιστία του Ελληνικού πρωταθλήματος και βάζει σε αμφισβήτηση την εξέλιξη του.

Δημιουργεί δεδικασμένο η απόφαση αυτή, γιατί κάθε ΠΑΕ από τώρα και στο εξής που δεν θα θελήσει να γίνει το προγραμματισμένο παιχνίδι της δεν θα σφραγίζει εισιτήρια!!!

ΕΙΝΑΙ γνωστό ότι η πολιτεία στο Ελληνικό κοινοβούλιο ψήφισε και είναι σε ισχύ ο νέος αθλητικός νόμος. Πώς το υφυπουργείο αθλητισμού και η ΓΓΑ επικαλείται ότι θέλει να αντιμετωπίσει τη βία και όλα τα συναφή προβλήματα στα γήπεδα με την απόφαση που πήρε για αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ αφού αναιρεί όλα όσα ψήφισαν στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

ΕΙΜΕΙΣ είμαστε αντίθετοι με την απόφαση της ΓΓΑ για αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ και παρακαλούμε τον κ. Μπιτσαξή να την αποσύρει και να διεξαχθεί το παιχνίδι κανονικά και σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα της πολιτείας και του ποδοσφαίρου». 


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου