ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Διαφωνία ΠΑΟ με αναστολή και ανακοίνωση!

Διαφωνία ΠΑΟ με αναστολή και ανακοίνωση!

17/2/2012

Διαφωνία ΠΑΟ με αναστολή και ανακοίνωση!
Παρά το γεγονός ότι από τη Σούπερ Λίγκα διέρρεαν πως ο Παναθηναϊκός (που απουσίαζε από το Δ.Σ.) είχε συμφωνήσει τηλεφωνικά με την απόφαση αναστολής της 23ης αγωνιστικής και την ανακοίνωση εναντίον των βουλευτών και της πολιτικής ηγεσίας, από την «πράσινη» ΠΑΕ διευκρινίστηκε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αντιθέτως, στο «τριφύλλι» δηλώνουν αντίθετοι και με την αναστολή και με την ανακοίνωση!

Από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας την Παρασκευή, απουσίαζαν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης και η Δόξα Δράμας. Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ανακοινώθηκε η απόφαση περί αναστολής του πρωταθλήματος για την 23η αγωνιστική, ενώ εξεδόθη και μια άκρως επιθετική ανακοίνωση κατά των βουλευτών και της πολιτικής ηγεσίας με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν στη Βουλή για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Από το ρεπορτάζ που βασίζεται κυρίως στα όσα διαρρέουν τα μέλη της διοργανώτριας, δηλαδή οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ, προέκυπτε πως οι ΠΑΕ που απουσίαζαν (με εξαίρεση την ΑΕΚ που… δεν βρέθηκε!) συμφωνούσαν απόλυτα τόσο με την αναστολή, όσο και με την ανακοίνωση. Ειδικά για τον Παναθηναϊκό, έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Κόντης είχε μιλήσει στον Δημήτρη Γόντικα και τον είχε ενημερώσει.

Η επικοινωνία ήταν πραγματική. Μόνο που φαίνεται πως για το περιεχόμενό της υπήρξε… παρανόηση. Κι αυτό διότι από τον Παναθηναϊκό διευκρινίστηκε, πως ναι μεν ενημερώθηκε για την απόφαση, αλλά δεν συμφώνησε με αυτή. Αυτό που είπαν είναι ότι συμφωνούν στα θέματα των λεσχών και των μετακινήσεων (που αποτελούν μερικούς από τους λόγους της αναστολής) αλλά με τον τρόπο αντίδρασης (αναστολή) διαφωνούν.

Όσον αφορά την άκρως επιθετική ανακοίνωση της λίγκας κατά βουλευτών και ονομαστικά κατά Γερουλάνου και Μπιτσαξή, στον Παναθηναϊκό δηλώνουν πως δεν έχουν την παραμικρή σχέση! Σημειώνουν μάλιστα πως η ανακοίνωση συντάχθηκε και δημοσιεύθηκε ερήμην τους!

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που από τη λίγκα διαρρέεται ότι υπάρχει ομόφωνη στάση για κάποιο θέμα, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε διαφωνήσει. Η προηγούμενη ήταν στο τελευταίο (πριν το σημερινό) Δ.Σ. όπου συζητιόταν το θέμα του νέου νομοσχεδίου και είχε βγει προς τα έξω ότι και ο Παναθηναϊκός (όπως οι υπόλοιποι) αντιδρούσε με τη διάταξη περί της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου