ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Πύρετο ο Μοδέστο, ατομικό ο Μέλμπεργκ

Πύρετο ο Μοδέστο, ατομικό ο Μέλμπεργκ

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει του αγώνα της Κυριακής (19/2). Πρόβλημα προέκυψε με τον Μοδέστο, καθώς έχει πυρετό και δεν προπονήθηκε. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μέλμπεργκ.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το πρωί (16/2) της Πέμπτης (10:30), ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (19/2, 17:15) με τον Πανιώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.
Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν, ή στο μεγαλύτερο διάστημά του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Φρανσουά Μοδέστο που ταλαιπωρείται από πυρετό. Ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο σπίτι του και ακολουθεί αγωγή που του έχει δοθεί από τον γιατρό της ομάδας. Ο Όλοφ Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Ο Σουηδός στόπερ αισθάνεται καλύτερα, δεν διατρέχει κίνδυνος με το χτύπημα στο κεφάλι του, αλλά αναμένεται να προφυλαχθεί ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Με την ομάδα προπονήθηκε και ο τερματοφύλακας της ομάδας Κ20, Μπάμποβιτς, για τον οποίο στο Ρέντη έχουν σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τις δυνατότητες του. Οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή (17/2) με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου