ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Κεφάλαιο «αδειοδότηση»

Κεφάλαιο «αδειοδότηση» 

18/2/2012

Κεφάλαιο «αδειοδότηση»
Με τη συμπλήρωση του φακέλου αδειοδότησης για τη νέα σεζόν ασχολούνται από χθες στον Άρη.

Οι διοικούντες την «κίτρινη» ΠΑΕ ξεκίνησαν την καταγραφή στοιχείων που αφορούν τον οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και θα προσπαθήσουν να εξοφλήσουν ή να έρθουν σε διακανονισμό για οφειλές που υπάρχουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2011.

Πρόκειται για χρήματα που πρέπει να δοθούν σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και τρίτους ή να εξασφαλιστεί η υπογραφή τους και να παρουσιαστεί ένας διακανονισμός μαζί τους.

Όπως γράφει η SportDay, οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται άμεσα χρήματα που πρέπει να δοθούν και τα οποία με πρόχειρους υπολογισμούς φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ. Εκτός από τα οικονομικά, ο φάκελος περιλαμβάνει νομικά, διοικητικά, υποδομών και αθλητικά κριτήρια.

Τα πλάνα του Μασάδο

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας θα έχει έναν ειδικό ρόλο στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο 26χρονος χαφ του Άρη θα κληθεί να αναλάβει τον Πάμπλο Γκαρσία και να κάνει λιγότερο απειλητικό τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από εκεί και πέρα, ο Μανουέλ Μασάδο θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Βελλίδη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Καζναφέρη, Λαζαρίδη, Σανκαρέ και Μίσελ. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Παπαζαχαρίας και ο Φατί, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ουμπίδες.

Αν ο Αργεντινός προπονηθεί κανονικά σήμερα, τότε θα παίξει κόντρα στην ομάδα του Μπόλονι. Στα αριστερά θα είναι ο Καπετάνος, δεξιά ένας εκ των Γιαννιώτα ή Νέτο και στην κορυφή ο Καστίγιο.

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου