ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αλλάζει το σύστημα

Αλλάζει το σύστημα 

17/2/2012

Αλλάζει το σύστημα
Έτοιμος να αλλάξει το σύστημα του Παναθηναϊκού από 4-4-1-1 σε 4-3-3 παρουσιάζεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει του αυριανού (17:15) αγώνα στην έδρα του Εργοτέλη. Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε ξανά το συγκεκριμένο σύστημα στη χθεσινή προπόνηση του «τριφυλλιού», θέλοντας να χωρέσει όσο το δυνατό περισσότερα «όπλα» στην ενδεκάδα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο 65χρονος στο οικογενειακό διπλό χρησιμοποίησε μαζί με τον Σιμάο τον Βιτόλο και τον Καραγκούνη, ο οποίος έπαιξε πιο μπροστά από τους άλλους δύο. Στα πλάγια της επίθεσης ήταν οι Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, ενώ στην κορυφή ο Τοτσέ.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Κατσουράνης πήρε τη θέση του Καραγκούνη και έπαιξε ο Σιμάο ως αμυντικό χαφ, με τον Κατσουράνη δεξιά του και τον Βιτόλο αριστερά του. Μάλιστα, σε κάποια φάση του προγράμματος ο Νίνης πήρε τη θέση του Κλέιτον και είναι αρκετά πιθανό να είναι στην αποστολή της ομάδας για το Παγκρήτιο.

Ο Κατσουράνης προπονήθηκε κανονικά χθες, είπε στον προπονητή του ότι αισθάνεται μια χαρά, αλλά το γεγονός πως ταλαιπωρήθηκε από την ίωση ίσως τον κρατήσει στον πάγκο.

Όλα δείχνουν ότι η 11άδα αναμένεται να αποτελείται από τους Καρνέζη, Μαρίνο, Σπυρόπουλο, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι, Σιμάο, Βιτόλο, Καραγκούνη ή Κατσουράνη, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλο, Τοτσέ. Από την πλευρά του, οι Κουίνσι, Λέτο, Μπουμσόνγκ, ενώ ο Ρούντολφ υποβλήθηκε σε θεραπεία και ο Καντέ απουσίαζε με άδεια από τον Φερέιρα.

Επίσης, εκτός θα μείνει ο Ζέκα, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Οι Κουίνσι, Λέτο και Μπουμσόνγκ, όμως, υπολογίζεται ότι θα επιστρέψουν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα.

Στέλνει το υπόμνημα

Το υπόμνημα θα απολογηθεί στην UEFA για τις οφειλές 2,8 εκατ. ευρώ σε παίκτες που αποχώρησαν από την ομάδα θα στείλει σήμερα ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, το έγγραφο θα αναφέρει την περίπτωση να εγκριθεί δάνειο ύψους 15 εκατ. ευρώ με εγγυητή τον Αδαμάντιο Πολέμη, την Αύξηση μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ και την επιθυμία του μετόχου Ανδρέα Βγενόπουλου να βάλει από 1,9 εκατ. ευρώ έως και 15 εκατ. ευρώ με προϋποθέσεις.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου