ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Αντίο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αντίο Ελληνικό ποδόσφαιρο! – ΔΕΙΤΕ τι πέρασε ο επικίνδυνος Γερουλάνος! 

16/2/2012 

Οι φωνές αντίδρασης πληθαίνουν,αλλά ο υπουργός Πολιτισμού πέτυχε να κάνει το μεγάλο βήμα προς την καταστροφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου!
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣΤο olympiacos24.gr μελέτησε το άρθρο 19 και εντόπισε τα σημαντικότερα σημεία που βρίθουν από προχειρότητα, εγκληματική για το ελληνικό ποδόσφαιρο δυνατότητα ωμής παρέμβασης απο πολιτικάντηδες που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να επιβάλλουν την τρομοκρατία τους προς τις ομάδες που δεν βαδίζουν με τη “γραμμή” τους!

Άρθρο  19



Καλώς τα παιδιά από την Τεχεράνη! Καλώς τους λάτρεις των πρόσφατων καθεστώτων της Λιβύης, της Αλβανίας του Μπερίσα και του Ρουμάνου Τσαουσέσκου! Δείτε το χαρακτηριστικό παράδειγμα

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι η τιμωρία δυστυχώς είναι προ των πυλών, αφού το Ελληνικό κράτος επιθυμεί να κουμαντάρει τις ομάδες με τα λεφτά των προέδρων τους! Με απλά Ελληνικά “‘άλλος πληρώνει και άλλος…κουμαντάρει!”
Καταλάβατε τώρα; Ο εκάστοτε κύριος Γερουλάνος, με τις εμμονές που έχει κατά του Ολυμπιακού ή άλλων ομάδων, θα αποφασίζει με τις συμβουλές και τις εισηγήσεις διορισμένων από αυτών ατόμων του που ενεργούν σαν φιλιππινέζες!  Απίστευτο μέσο πραγματικά για την βίαιη επιβολή των πολιτικών γραμμών σε όποιους διαφωνούν ή δε βρίσκονται στις προτιμήσεις των εκάστοτε Γερουλάνων! Ξέρουμε άλλωστε ότι η επιτροπή που κρίνει έχει ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ από τον Μπιτσαξή μέλη. Ποια ομάδα υποστηρίζουν οι κύριοι αυτοί; Χρειάζεται να πούμε ξανά για την «πράσινη φιλοσοφία» τους;
Θέλετε και πιο απλά; Να μιλήσουμε με ονόματα: Έλα εδώ Ολυμπιακέ, δε σε γουστάρουμε. Επομένως πώς θα σε αποτελειώσουμε;Θα παρακάμπτουμε την οδό των αρμόδιων οργάνων (ΕΠΟ, FIFA) και πλέον οι ομάδες θα αποτελούν “μαριονέτες» του κυρίου Γερουλάνου, υπό το φόβο αυτή της καταδίωξης!
Εδώ το προτιμότερο θα ήταν να γραφτεί “η ζωή εδώ τελειώνει” για τις ομάδες μας και τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη, αφού είναι βέβαιο ότι η FIFA δεν πρόκειται να δεχθεί αυτόν τον νόμο που ταιριάζει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα!
Το έγκλημα έγινε λοιπόν από τον κύριο Γερουλάνο! Τώρα το ξέρετε ΟΛΟΙ!

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου