ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Μαρτυράνε μόνοι τους και αβαντάρουν τον Γερουλάνο!

Μαρτυράνε μόνοι τους και αβαντάρουν τον Γερουλάνο! 

15/2/2012 

Το mega δεν άντεξε ! Έβγαλε τις σημαίες μπροστά και πανηγύρισε για το νέο αθλητικό νόμο που φέρνει το θάνατο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!
mega_channel_logo
Η προπαγάνδα τους δεν έχει τελειωμό! Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega, είδαμε απόψε να παίζει ως ΠΡΩΤΟ θέμα ο αθλητικός νόμος και η δυνατότητα να μπαίνουν ξένοι επενδυτές ως μέτοχοι στις ΠΑΕ. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Μα φυσικά ο ΠΑΟ και η αβάντα που του κάνουν, για τον οποίο το γνωστό κανάλι συμφερόντων Βαρδινογιάννη έπαιξε πρώτο το θέμα στα αθλητικά, ενώ “μόστραρε” και τον Παύλο Γερουλάνο!!!
Την ίδια στιγμή, δεν πήρε θέση για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ που διατρέχει πλέον το Ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την ψήφιση του άρθρου 19, που επιτρέπει την ωμή παρεμβατικότητα της ΕΕΑ στα δρώμενα των ομάδων, προσπερνόντας την αρμόδια ΕΠΟ.
Η υποκριτική στάση του mega είχε ως αποτέλεσμα να μη σχολιάσει άμεσα το τεράστιο αυτό ζήτημα, αλλά να μείνει μόνο σε μια απλή αναφορά στην επιστολή της ΕΠΟ. Τόσο προκλητική είναι η στάση που τηρεί το κανάλι που διατηρεί τη μέγιστη αβάντα στον ΠΑΟ με τους κάθε λογής Γερουλάνους, Μπιτσαξήδες και μεγαλοκαναλάρχες! Δεν τους νοιάζει ο επερχόμενος αποκλεισμός των Ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις που είναι προ των πυλών, αλλά η..σωτηρία του Παναθηναϊκού!
 Τόσο ανεύθυνοι!!!

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου