ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ξύπνησαν τον Μπιτσαξή!

Ξύπνησαν τον Μπιτσαξή! 

15/2/2012 

ΜΠΙΤΣΑΞΗΣΑπαγόρευση για να δοθούν εισιτήρια σε οπαδούς του Παναθηναικού, ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.
Ο γ.γ.Α έλαβε υπόψη του την εισήγηση της Αστυνομίας και στη σύμφωνη γνώμη της ΔΕΑΒ «για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ «πετάει το μπαλάκι» στους ανθρώπους της ΠΑΕ Εργοτέλης για τη διάθεση μεμονωμένων εισιτηρίων σε οπαδούς του ΠΑΟ, για να τους προστατέψει!
Η σχετική απόφαση έχει ως εξής:
«Απαγορεύουμε τη διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους της γηπεδούχου ΠΑΕ στη φιλοξενούμενη ΠΑΕ και την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων αυτής, από Αθήνα προς Κρήτη, για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α΄ Εθνικής κατηγορίας (Super League), μεταξύ των ομάδων ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης. Γίνεται μνεία ότι η παρουσία φιλάθλων από την Κρήτη, που θα προμηθευτούν μεμονωμένα εισιτήρια, εναπόκειται στη διαχείριση της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου