ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Δηλωσεις Ντόρσεϊ,Πρίντεζη,Ίβκοβιτς

 Δηλωσεις Ντόρσεϊ,Πρίντεζη,Ίβκοβιτς

15/2/2012

Ντόρσεϊ: "Πιεστήκαμε χωρίς λόγο"

Ο Ντόρσεϊ σχολίασε πως ο Ολυμπιακός στην Ρόδο πιέστηκε δίχως λόγο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ επεσήμανε πως στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι πάσαραν σωστά, φτάνοντας στη νίκη.
Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, Τζόι Ντόρσεϊ, στις δηλώσεις του τόνισε πως οι Πειραιώτες στην πρώτη περίοδο πιέστηκαν δίχως λόγο, ενώ επεσήμανε πως στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι πάσαραν σωστά, φτάνοντας στη νίκη.
Ο Τζόι Ντόρσεϊ, σχολίασε: "Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα πάρα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι. Πιεστήκαμε ουσιαστικά χωρίς λόγο στο πρώτο ημίχρονο. Κρατούσαμε πολύ τη μπάλα και το σκορ πήγε πολύ χαμηλά.

Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, και σταματήσαμε τον αιφνιδιασμό του Κολοσσού, που ήταν και ο βασικός μας στόχος. Πασάραμε σωστά και τελικά πήραμε τη νίκη".

Πρίντεζης: "Στο χέρι μας η πρώτη θέση"

Με το "διπλό" στην Ρόδο ο Ολυμπιακός το πλεονέκτημα έδρας το κρατάει στα χέρια του και ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο εξαρτάται από τους ερυθρόλευκους.
Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός κέρδισε και τον Κολοσσό στην Ρόδο, αυξάνοντας κατά πολύ τις πιθανότητες κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, η οποία θα αποφέρει και το πολύτιμο πλεονέκτημα της έδρας, έως τους τελικούς της Α1.
Οι Πειραιώτες αυτό που θα πρέπει να κάνουν είναι να μείνουν έως το τέλος της κανονικής περιόδου αήττητοι και τότε θα τερματίσουν στην πρώτη θέση της regular season. Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε για τη νίκη επί του Κολοσσού στην Ρόδο:

"Έχουμε δύσκολα ματς ακόμα να δώσουμε και πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε ένα από αυτά. Όλα όμως, εξαρτώνται από εμάς για την πρωτιά. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι η πρώτη θέση είναι στο χέρι μας. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε αήττητοι έως το τέλος της κανονικής περιόδου. Όλοι οι παίκτες δουλεύουμε πάρα πολύ. Ο προπονητής μας μάς είχε πει πως θα είμαστε έτοιμοι τον Ιανουάριο. Αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς πιστεύω πως θα ήμασταν πιο νωρίς. Παίζουμε ωραίο μπάσκετ και θεωρώ πως μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο".

Ίβκοβιτς: "Παίξαμε διαφορετικά στα δύο ημίχρονα"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε διαφορετικό μπάσκετ σε κάθε ημίχρονο, ενώ μίλησε με θετικά λόγια για τις δυνατότητες του Κολοσσού.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε διαφορετικό μπάσκετ σε κάθε ημίχρονο, ενώ μίλησε με θετικά λόγια για τις δυνατότητες του Κολοσσού. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως στην επανάληψη η ομάδα του έπαιξε καλύτερο μπάσκετ, πιο ομαδικό, με αποτέλεσμα να φτάσει δίκαια στη νίκη.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, σχολίασε: "Παίξαμε εντελώς διαφορετικά στα δύο ημίχρονο. Στο πρώτο φαινόταν πως ήμασταν υπό πίεση. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ήμασταν έτσι. Έχω ιδιαίτερη εκτίμηση στην ομάδα του Κολοσσού και στον τρόπο που αγωνίζεται. Έπαιξε καλά και στο Σ.Ε.Φ. και στο σημερινό παιχνίδι. Ο πρώτος μας στόχος ήταν να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό του Κολοσσού και τα εύκολα καλάθια.

Ο Κολοσσός είναι πρώτος στην Α1 στα κερδισμένα φάουλ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε μπάσκετ. Πετύχαμε μόλις 24 πόντους, έπαιξε και ο Κολοσσός καλή άμυνα. Εμείς όμως πρέπει να βλέπουμε μόνο τους εαυτούς μας. Ίσως να έφταιγε και η ώρα του αγώνα, διεξήχθη νωρίς. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, δώσαμε πολλές ασίστ και κερδίσαμε δίκαια.

Ο Κολοσσός, όπως είχα πει και στο Σ.Ε.Φ. είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει σύγχρονο μπάσκετ και του εύχομαι καλή συνέχεια. Ο Κολοσσός πρέπει να παίξει στην Ευρώπη, θα είναι καλό για το μπάσκετ. Υπάρχουν βέβαια κι άλλα θέματα που θα πρέπει να κοιτάξει ο Κολοσσός. Εγώ εύχομαι να παίξει πάντως στην Ευρώπη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου