ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

«Μην πάτε στο γήπεδο»-ΠΑΡΑΜΥΘΙ-ΛΑΧΑΝΟ....

«Μην πάτε στο γήπεδο»-ΠΑΡΑΜΥΘΙ-ΛΑΧΑΝΟ....

16/2/2012

ρε σεις...μας ειδατε αλευρωμενους και μας περασατε για...μυλωναδες? δεν σταματατε τις ανακοινωσεις τι παραμυθενιες στα φιλαρακια σας την ΕΛ.ΑΣ οτι εσεις και καλα λετε μην πατε και δεν τους στειλαμε εμεις αλλα αυτος ο παλιο-Εργοτελης τους εδωσε εισητηρια και παπαριες Μαριτσα μου...ενταξει παρτε τα εισητηριακια σας πηγαιντε στο ντερμπυ με τον Εργοτελη και μην μας ζαλιζετε τα ουμπαλα αλλο..εχετε την ενυπωση οτι μασαμε με αυτα που κυκλοφορατε στα φιλικα σας ιστολογια? απλα τα διαβαζουμε και γελαμε με το χαλι σας και την υποκροισια σας...λες και περιμενουμε να τιμωρηθειτε για μετακινηση οπαδων οπως προβλεπει ο σκληρος νομος του Γερουλανου και Μπιτσαξη...δεν μας νοιαζει...πηγαινετε οσοι θελετε και οπου θελετε...το εχουμε αποφασισει πλεον οτι ολα γινονται για την εξυπηρετηση σας απο την Πολιτεια ανεκαθεν με ολες τις Κυβερνησεις...μονο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ισχυουν αυτα...αντε..πηγαιντε στο..ντερμπυ και μην μας ζαλιζετε αλλο...

16/2/2012

«Μην πάτε στο γήπεδο»

Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει το Σάββατο στο Παγκρήτιο τον Εργοτέλη και ζητάει μέσω ανακοίνωσης από τον κόσμο της ομάδας να μην πάει στο γήπεδο.

Ταυτόχρονα, με επιστολή στην Αστ. Διεύθυνση Ηρακλείου, η ΠΑΕ βγαζει την ουρα της εξω  για τυχόν μεμονωμένους οπαδούς αλλά και για… προβοκάτορες που μπορεί να υπάρξουν και να δημιουργήσουν ένταση, αναλύοντας τους λόγους που δεν ζήτησε και δεν πήρε εισιτήρια.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι με την Ξάνθη την συνολική χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων ευρώ. ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον κόσμο της ομάδας ώστε να μην πάει στο Παγκρήτιο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου, το Σάββατο 18/2/2012, δεν ζήτησε και δεν πήρε εισιτήρια για τους φιλάθλους της. Ο λόγος είναι η αποφυγή οποιουδήποτε περιστατικού για το οποίο η ομάδα θα μπορούσε να χρεωθεί οποιαδήποτε ευθύνη με πιθανή συνέπεια τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας της.

Επιπλέον, ως οφείλει, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της, για την Απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, σχετικά με τα μέτρα τάξης που θα ισχύσουν στον ως άνω αγώνα:

• Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ως γηπεδούχος ομάδα θα εκδώσει με ευθύνη της το μέγιστο 11.350 εισιτήρια των θυρών 1,2,5,6, 7, 8, 11, 19 και 20, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων διαρκείας και των προσκλήσεων και θα τα διαθέσει αποκλειστικά και μόνο σε μεμονωμένους φιλάθλους και σε καμία περίπτωση δεν θα διαθέσει εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ή σε λέσχες φιλάθλων.

• ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΣΘΕΙ συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα κερκίδων του Παγκρήτιου Σταδίου στην οποία θα διατίθενται εισιτήρια αποκλειστικά για φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. TA ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ  ΜΑΖΙ...ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του Παγκρήτιου Σταδίου, ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός, η εγκατάσταση απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και να επιτευχθεί η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Παγκρήτιο Στάδιο ομάδων φιλάθλων που δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Με δεδομένα τα παραπάνω οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε την ομάδα μας σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, τηρώντας απαρέγκλιτα την σχετική απόφαση της Αστυνομίας.

Η επιστολή της ΠΑΕ στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

«Κύριε Διευθυντά, σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 13.02.2012 και της σχετικής απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου για τα μέτρα τήρησης της τάξης ενόψει του αγώνα Εργοτέλης-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί στις 18.02.2012 στα πλαίσια του πρωταθλήματος Super League θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας ότι η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν να μην ζητήσει εισιτήρια για τους φιλάθλους της και για τον λόγο αυτό οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ επέμειναν (όπως αναφέρεται στο πρακτικό σύσκεψης), να «μην ορισθεί συγκεκριμένη θύρα για τους φιλάθλους της». Συνεπώς , η υποχρέωση και η ευθύνη μας εξαντλείται στην ενημέρωση των φιλάθλων μας για το περιεχόμενο της απόφασης.

Κύριε Διευθυντά, επειδή η ευθύνη πώλησης των εισιτηρίων μέσω ηλεκτρονικού συστήματος βαραίνει αποκλειστικά και μόνο την γηπεδούχο ΠΑΕ και επειδή η ασφαλής διεξαγωγή του αγώνα και η τηρήσει των μέτρων τάξης εμπίπτει στην αρμοδιότητά σας, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές, ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν πρόσβαση στον περιβάλλοντα του Παγκρήτιου Σταδίου χώρο τυχόν φιλάθλων με διακριτικά του Παναθηναϊκού, αλλά ούτε για οιαδήποτε ομαδοποίηση τυχόν φιλάθλων και τοποθέτησή της σε διακριτό τμήμα του γηπέδου.

Επίσης, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή, στην πιθανότητα πρόκλησης επεισοδίων ή άλλων αξιόποινων πράξεων από υποτιθέμενους φιλάθλους οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυστηρές ποινικές κυρώσεις κατά της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διευκολύνει την ομαλή διεξαγωγή του ως άνω αγώνα τηρώντας τις οριζόμενες υποχρεώσεις και ζητάει την από της αρχή σας και από την ΠΑΕ Εργοτέλης την κατά γράμμα τήρηση της σχετικής απόφασή σας. Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις.

ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου