ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ρούμπιν σε σύγχυση!

Ρούμπιν σε σύγχυση! 

15/2/2012 

Δικαιολογίες ψάχνουν ακόμα στη Ρούμπιν Καζάν για την ήττα τους από τον Ολυμπιακό, που τους φέρνει με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά στην πρόκριση στους «16» του Europa League. Ο Πετρ Νέμοφ τόνισε ότι ήταν άδικο το αποτέλεσμα ενώ επέρριψε εμμέσως πλην σαφώς, ευθύνες στον προπονητή του, Κουρμπάν Μπερντίεφ για το στήσιμο της ομάδας.

«Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ισοπεδωτικοί (!) και θεωρώ ότι η ισοπαλία θα ήταν πιο λογικό αποτέλεσμα» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια «κάρφωσε» τον προπονητή του λέγοντας: «Στην πραγματικότητα, είχαμε λάθος τακτική. Δεν κατάλαβα ακριβώς πως έπρεπε να παίξουμε στο κέντρο. Αυτό που ξέρω ήταν ότι είχαμε μεγάλα κενά, είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα και δεν βρίσκαμε χώρους για να αναπτυχθούμε».

Παραδέχτηκε ωστόσο ότι η αγωνιστική απραξία έπαιξε το ρόλο της υποστηρίζοντας: «Πράγματι, εδώ δεν έχουμε επίσημους αγώνες, ενώ οι Ελληνες έχουν βρει πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι τους. Πάντως αν και ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα δεν έχει χαθεί τίποτα. Παίξαμε απλά το ένα ημίχρονο, όλα είναι στο χέρι μας».
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου