ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Έτσι καρφώνεις τον Άρη (video)-δηλωσεις

Έτσι καρφώνεις τον Άρη (video)

15/2/2012

ΟΣΦΠ-ΑΡΗΣ

Φιγκερόα:«Μεγάλη νίκη που δείχνει το βάθος μας» (video)

Ο Χουάν Φιγκερόα έχει αρχίσει να αποδίδει τα αναμενόμενα παιχνίδι με το παιχνίδι, και σήμερα βοήθησε πολύ στη νίκη επί του Άρη με 3-0 σετ. Μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις του επισήμανε το μέγεθος της νίκης αναλογικά με τις απουσίες βασικών παικτών της ομάδας του.
ΦΙΓΚΕΡΟΑ 
Συγκεκριμένα ο Πορτορικανός ακραίος του Θρύλου δήλωσε:
«Ήταν ένα συμπαγές παιχνίδι για εμάς. Δεν είχαμε τον βασικό μας διαγώνιο (Χιμένες), τον ακραίο (Νοβότνι)  και το λίμπερο (Κουζούνη), και ήταν πολύ αλλαγμένη η βασική εξάδα. Εγώ είμαι καινούριος στην ομάδα, αλλά όλα τα παιδιά που μπήκαν έπαιξαν καλά. Ήταν μια μεγάλη νίκη που δείχνει πόσο βάθος έχει η ομάδα μας».
Σχετικά με τον αν έχει βρεθεί με τον Φιλίποφ τώρα που επέστρεψε ως βασικός πασαδόρος της ομάδας τόνισε:
«Είναι το ίδιο και με τους δύο πασαδόρους. Είναι σπουδαίοι παίκτες και οι δύο. Εγώ ακόμα προσαρμόζομαι στο παιχνίδι τους , μαθαίνω πως αντιδρούν σε κάθε περίπτωση. Βελτιώνεται η επαφή μας παιχνίδι με το παιχνίδι αλλά και με τις προπονήσεις, και ελπίζω όταν χρειαστεί να έχουμε βρεθεί τέλεια».
Για το επόμενο παιχνίδι με τη Λαμία:
«Νομίζω θα είναι όπως και το σημερινό, θα κατεβούμε σχεδόν με την ίδια αρχική σύνθεση. Θα είναι μία πρόκληση για εμάς να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό βόλεϊ και να παίρνουμε τις νίκες».
Δείτε το video με τις δηλώσεις του.

«Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση» (video)

ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Γιάννης Καλμαζίδης, παρά τη νίκη σήμερα και το τρίποντο επί του Άρη (3-0), σε δηλώσεις του τόνισε την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του λόγω των πολλών τραυματισμών.


 www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου