ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Σουμπίνιο:«Κάνω πρόβα για τον Θρύλο»

Σουμπίνιο:«Κάνω πρόβα για τον Θρύλο»  

17/2/2012

Σε δηλώσεις που έκανε σε αθλητική εφημερίδα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Σίσερο Σουμπίνιο, που αγωνίζεται στον Λεβαδειακό αλλά ανήκει στον Ολυμπιακό, αφήνει ξεκάθαρα να φανεί η επιθυμία του να επιστρέψει το καλοκαίρι στους πρωταθλητές.
ΣΟΥΜΠΙΝΙΟΠιο συγκεκριμένα ο νεαρός Βραζιλιάνος του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Λεβαδειακό με πολύ καλές εμφανίσεις, δήλωσε στην Sportday:
Για την παραμονή του στην ομάδα της Λειβαδιάς:
«Δεν έχω πρόβλημα με συνεχόμενα παιχνίδια (Τετάρτη-Κυριακή). Το ποδόσφαιρο δεν είναι το επάγγελμά μου, είναι η ζωή μου. Στόχος μου είναι σε κάθε παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος και να βοηθήσω τον Λεβαδειακό να πετύχει τους στόχους του. Έχουμε καλό σύνολο και καλό προπονητή και πιστεύουμε στην παραμονή. Την Τετάρτη έκανα καλό παιχνίδι, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Στον Λεβαδειακό παίζω πίσω από τον επιθετικό, δηλαδή στη φυσική μου θέση και είναι σημαντικό ότι πίσω μου έχω δύο παίκτες που κάνουν τη «βρόμικη» δουλειά, μου δίνουν την ευκαιρία να είμαι πιο επιθετικός».
Για την πιθανότητα να επιστρέψει στον Ολυμπιακό
«Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και να κερδίσω ευκαιρίες για να αποδείξω την αξία μου όταν επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι με τις εμφανίσεις μου φέτος το αξίζω. Με τα δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα είναι σαν να κάνω πρόβα για του χρόνου, αφού ο Ολυμπιακός θα παίζει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη».

 www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου