ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Εκτός αποστολής ο Μιραλάς με τον Πανιώνιο

Εκτός αποστολής ο Μιραλάς με τον Πανιώνιο

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο (19/2). Εκτός και οι Μοδέστο - Μέλμπεργκ.
Ολοκληρώθηκε με την προπόνηση του Σαββάτου (18/2) στο Ρέντη, η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της Κυριακάτικης (19/2, 17:15) αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης δεν υπήρχε το όνομα του Κέβιν Μιραλάς. Και αυτό διότι ο Βέλγος επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί εδώ και λίγες ημέρες, "κληρονομιά" από το παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τη Ρουμπίν στη Μόσχα. Έτσι ο Ισπανός αποφάσισε να αφήσει τον Μιράλας εκτός αποστολής, προκειμένου ο παίκτης να αναρρώσει και να είναι ετοιμοπόλεμος για τον επαναληπτικό του Europa League στις 23/2 στο Φάληρο.

Για το ματς με τον Πανιώνιο δεν θα είναι διαθέσιμοι και οι Μοδέστο - Μέλμπεργκ. Ο Κορσικανός υποφέρει επίσης από ίωση, ενώ ο Σουηδός έκανε ατομικό και θα προφυλαχθεί και αυτός ενόψει Ρουμπίν.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο τιμωρημένος Ιμπαγάσα και οι Φέισα, Δασκαλάκης που με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν αύριο (Κυριακή 19/2) στις 13:00. Όσον αφορά τον Μάρκο Πάντελιτς πήρε σήμερα (Σάββατο 18/2) εξιτήριο από το Θεραπευτήριο Metropolitan.

Πλέον το βάρος στην επίθεση, για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο πέφτει στους Ντιόγκο και Τζεμπούρ.

Αναλυτικά η 18μελης αποστολή του Ολυμπιακού για την Κυριακή (19/2): Κάρολ, Μέγκιερι, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φετφατζίδης, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μόνχε, Ντιόγκο, Τζεμπούρ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 19/2, 17:15) με τον Πανιώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στο  πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Μοδέστο ακολούθησε ήπιο αερόβιο πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Μιραλάς παρέμεινε σπίτι του καθώς δεν έχει ξεπεράσει εντελώς την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση και είναι απύρετος. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Μέλμπεργκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο  προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κάρολ, Μέγκιερι, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φετφατζίδης, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μόνχε, Ντιόγκο, Τζεμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοδέστο, Φέισα, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, θα προπονηθούν αύριο στις 13:00.

* Εξιτήριο από το Θεραπευτήριο Metropolitan πήρε σήμερα ο Μάρκο Πάντελιτς".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου