ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

CHAMPIONS LEAGUE-Αποτελεσματα-γκολ (video)

CHAMPIONS LEAGUE-Αποτελεσματα-γκολ (video)
16/2/2012

Zenit – Benfica 3-2

Με ένα σπουδαίο παιχνίδι άνοιξε  πρόγραμμα της φάσης των «16» του Champions League. Η Zenit κέρδισε με 3-2 την Benfica στην Αγία Πετρούπολη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στον αγώνα και ισοφαρίστηκε τρία λεπτά πριν από τη λήξη του! Οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με τον Maxi Perreira στο 21ο λεπτό μετά από ασθενή απόκρουση του Zhevnov. Ο Shirokov ισοφάρισε με ωραίο σουτ στην κίνηση στο 27, αλλά το γκολ της βραδιάς ήρθε στο 71ο λεπτό.
zenit benficaKerzhakov και Bystrov συνδυάστηκαν ωραία από τα δεξιά και ο Semak με καταπληκτικό τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Η Benfica ισοφάρισε στο 87’ με τον Cardozo (νέα κακή απόκρουση από τον Zhevnov), όμως οι Ρώσοι είχαν πάλι απάντηση, πετυχαίνοντας το τελικό 3-2 με το 2ο προσωπικό γκολ του Shirokov στο 88’.
Γκολ: Roman Shirokov 27’,88’, Sergei Semak 71’ – Maxi Pereira 20, Oscar Cardozo 87
Συνθέσεις:
Zenit: Zhevnov, Anyukov, Alves, Lombaerts, Hubocan, Shirokov, Faizulin, Zyryanov, Denisov, Kerzhakov, Kanunnikov
Benfica: Artur, Maxi Pereira, Luisao, Garay, Emerson, Bruno Cesar, Matic, Witsel, Gaitan, Rodrigo, Cardozo
Δείτε σε video τα goal από το Zenit – Benfica 3-2:

Zenit - Benfica 3:2 από FootballKing1992

Milan – Arsenal 4-0


milan-arsenal-4-0-video-boatengΜαγική βραδιά στο «San Siro» για τη Milan, που θριάμβευσε με 4-0 επί της Arsenal και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στους «8» του Champions League 2011-2012. Οι «ροσονέρι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο από το πρώτο λεπτό και μόνο στο τελευταίο ημίωρο έδωσαν λίγο χώρο στην Arsenal, που όμως δεν είχε κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία εκτός από ένα σουτ του Robin van Persie.
Ο Boateng έκανε το 1-0 στο 15ο λεπτό με ένα καταπληκτικό σουτ που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 38’ ο Zlatan Ibrahimovic με ωραία προσπάθεια από τα αριστερά βρήκε το κεφάλι του Robinho και ο Βραζιλιάνος χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία νίκησε τον Szczesny. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Robinho εκμεταλλεύτηκε το ότι ο Vermaelen γλίστρησε αφήνοντάς του όλο το χώρο για να βρει και πάλι δίχτυα για το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώσε στο 79ο λεπτό ο Zlatan Ibrahimovic με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από ανατροπή του από τον Djourou.
Γκολ: Kevin-Prince Boateng 15’, Robinho 38’, 49’, Ibrahimovic 79’ (πεν.)
Συνθέσεις:
Milan: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Mexes, Antonini, Van Bommel, Seedorf (Emanuelson 12’), Nocerino, Kevin-Prince Boateng (Ambrosini 69’), Ibrahimovic, Robinho
Arsenal: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny (Djourou 44’), Gibbs (Oxlade-Chamberlain 66’), Song, Rosicky, Ramsey, Arteta, van Persie, Walcott (Henry 46’).
Δείτε σε video τα goal από το Milan – Arsenal 4-0:

Μίλαν - Άρσεναλ 4-0 από buitre9

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου