ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

«Να μην χαλαρώσουμε»

«Να μην χαλαρώσουμε»

3/5/2012
«Να μην χαλαρώσουμε»
Να αφήσουν πίσω τους τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ, προέτρεψε τους συμπαίκτες του ο Τζέιμς Μίλνερ. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε την άποψη ότι τα δυο παιχνίδια που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για την ομάδα του.

«Το παιχνίδι κόντρα στην Γιουνάιτεντ ήταν πολύ σημαντικό για μας, αλλά θα πρέπει να μην χαλαρώσουμε και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και στους επόμενους δυο αγώνες», ήταν τα λόγια του.

Οι «πολίτες» μπορεί να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη τους στο ντέρμπι, ωστόσο, η εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «ανθρακωρύχους», θα είναι πολύ δύσκολη, όπως σχολίασε ο Μίλνερ: «Έχουμε δυο παιχνίδια ακόμα μέχρι το τέλος, αλλά πιστεύω ότι το δυσκολότερο θα είναι αυτό κόντρα στη Νιούκαστλ. Είναι το παιχνίδι που έχουμε περισσότερο στο μυαλό μας. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε, τα πάντα είναι στα χέρια μας».

Παράλληλα τόνισε ότι η τελευταία αγωνιστική για τη Σίτι απέναντι στην ΚΠΡ στο «Έτιχαντ», δεν θα είναι πρόβλημα για την ομάδα του, με δεδομένο τα πολύ καλά παιχνίδια που έχουν κάνει φέτος στην έδρα τους.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου