ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Στραματσιόνι: «Έχει αποφασίσει ο Μοράτι»

Στραματσιόνι: «Έχει αποφασίσει ο Μοράτι»

4/5/2012
Στραματσιόνι: «Έχει αποφασίσει ο Μοράτι»
Την απόφαση της διοίκησης της Ίντερ για το μέλλον του περιμένει ο Αντρέα Στραματσιόνι, μιλώντας στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport». Ο 36χρονος τεχνικός διαδέχθηκε τον Κλαούντιο Ρανιέρι τον περασμένο Μάρτιο και έσωσε την παρτίδα για τους «νερατζούρι», οι οποίοι τη φετινή σεζόν πραγματοποιούν μία από τις χειρότερες παρουσίες τους στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Ο πρόεδρος, Μάσιμο Μοράτι, είναι ελεύθερος να επιλέξει ό,τι νομίζω ότι πιστεύει καλύτερο για την ομάδα και θεωρώ ότι ήδη έχει πάρει μία απόφαση. Πιστεύω ότι ξέρει τι θέλει να κάνει», ανέφερε αρχικά ο νεαρός Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε:

«Δεν θα πάω πίσω στην ομάδα Νέων. Θα μπορούσα να είχα περάσει μία δεύτερη σεζόν με εκείνους, αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά. Όσον αφορά την προσωπική μου εξέλιξη, δεν θα ήταν σωστό για μένα να επιστρέψει εκεί».

Υπενθυμίζεται ότι αν η Ίντερ αποφασίσει να μην στηρίξει τον Στραματσιόνι έχουν ήδη ακουστεί τα ονόματα του Μαρσέλο Μπιέλσα της Μπιλμπάο, του Τσέζαρε Πραντέλι (προπονητή της εθνικής Ιταλίας) και του Λοράν Μπλαν της Γαλλίας.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου