ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια…

Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια… 

5/5/2012

Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια…
Με αντίπαλο και τα… δοκάρια η Βουλιαγμένη δεν τα κατάφερε στο Κίρισι κόντρα στην Προ Ρέκο στον τελικό του Final 4 του Τσάμπιονς Καπ.

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου πάλεψαν μέχρι τέλους όμως ηττήθηκαν με 8-7 από τις Ιταλίδες που πανηγύρισαν τον πρώτο τους τίτλο.

Παρά την καλή εμφάνιση της τερματοφύλακα του ΝΟΒ, Έλενας Κούβδου, που είπε πολλάκις όχι στις αντιπάλους της, αλλά και την καλή άμυνα των υπολοίπων παικτριών, η ελληνική ομάδα εμφανίστηκε άτυχη στην επίθεση και δεν μπόρεσε να επιστρέψει με το τρίτο τρόπαιο στις αποσκευές της.


Το ματς

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το ματς η Βουλιαγμένη. Αποδίδοντας εξαιρετικά στην άμυνα τα κορίτσια του Κώστα Δήμου πήραν κεφάλι από την αρχή με την Ασημάκη να πετυχαίνει δύο γκολ (2-1). Η Κότι ισοφάρισε για την Προ Ρέκο όμως το πέναλτι που κέρδισε η Λαρά και στο οποίο ευστόχησε η Ρουμέση και το μακρινό σουτ της Τσουκαλά 10’’ πριν την ολοκλήρωση του οκταλέπτου έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ στην ελληνική ομάδα (4-2).

Παρά τις πολύ καλές επεμβάσεις της Κούβδου η κάτοχος του Λεν Τρόφι βρήκε τον τρόπο να σκοράρει τρία γκολ με τις Φρασινέτι και Μπιανκόνι και να περάσει για πρώτη φορά μπροστά (4-5). Δεν συνέβη το ίδιο και για τον ΝΟΒ καθώς τα δοκάρια και η τερματοφύλακας της Προ Ρέκο, Τζίλι, σταμάτησαν όλες τις προσπάθειες της ελληνικής ομάδας.

Μην καταφέρνοντας να σκοράρει ακόμα και στην παίκτρια παραπάνω η Βουλιαγμένη δεν είχε πιθανότητες ούτε να ισοφαρίσει ούτε να περάσει μπροστά. Τα δοκάρια, εξάλλου, έκαναν πολύ καλά τη... δουλειά τους. Αντιθέτως η Ντράβουτς έδωσε αέρα δύο γκολ στην ομάδα της βάζοντας τις Ελληνίδες με την πλάτη στον τοίχο (4-6). Η Τσουκαλά 11’’ πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου αναπτέρωσε τις ελπίδες του ΝΟΒ μειώνοντας σε 5-6 όμως η ολιγωρία στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στην Ουγγαρέζα της Προ Ρέκο να κάνει το 5-7.

Η ατυχία για τα κορίτσια συνεχίστηκε. Η Τσουκαλά μείωσε σε 6-7 όμως και πάλι τα δοκάρια έκαναν την δουλειά τους… Από την άλλη η Κιστελέκι έδωσε ξανά προβάδισμα δύο γκολ στις Ιταλίδες. Ο χρόνος πίεζε και οι πολίστριες του Κώστα Δήμου δεν μπορούσαν να αντιστρέψουν την κατάσταση. 40’’ πριν το τέλος η Ασημάκη μείωσε στο γκολ (7-8) όμως ο το διάστημα που απέμενε δεν ήταν αρκετό ώστε να στείλει η Βουλιαγμένη το ματς στην παράταση.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 0-3, 1-2, 2-1

Βουλιαγμένη: Ασημάκη 3, Ρουμπέση 1, Τσουκαλά 3.

Προ Ρέκο: Φρασινέτι 3, Κότι 1, Μπιανκόνι 1, Ντράβουτς 2, Κιστελέκι 1.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου