ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Μοντέλα: «Έχουμε κίνητρο…»

Μοντέλα: «Έχουμε κίνητρο…»

4/5/2012
Μοντέλα: «Έχουμε κίνητρο…»
Το σύνθημα για τους δύο εναπομείναντες αγώνες (Ρόμα και Ουντινέζε) της Κατάνια έδωσε ο Βιτσέντζο Μοντέλα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο 37χρονος τεχνικός έθεσε ως στόχο της ομάδας τη συγκομιδή των 50 βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ διέψευσε τις φήμες που υπάρχουν για το μέλλον.

«Το πρωτάθλημά μας δεν μπορεί να καταστραφεί τώρα. Απομένουν δύο αγώνες για να παίξουμε, αλλά το τέλος της σεζόν ήταν για εμάς συναρπαστικό. Πάντα έχουμε ως στόχο να παλέψουμε και να φτάσουμε τους 50 βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να κερδίσουμε τους τελευταίους μας αγώνες. Έχουμε κίνητρο και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει ψέματα για τη δύναμή μας σε σχέση με τις άλλες ομάδες».

Καταλήγοντας, ο Μοντέλα μίλησε για τις φήμες που υπάρχουν για τη Λάτσιο, τη Νάπολι και την Ίντερ: «Υπάρχει αρκετή συζήτηση για το μέλλον μου, αλλά αυτά είναι μόνο φήμες. Εκείνο με ενδιαφέρει είναι τα πάω καλά στην Κατάνια και πάντα είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσαν».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου