ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

«Ψυχραιμία για να πάρουμε τον τίτλο»

«Ψυχραιμία για να πάρουμε τον τίτλο»

3/5/2012
«Ψυχραιμία για να πάρουμε τον τίτλο»
Να παραμείνουν ήρεμοι αυτός και συμπαίκτες του συνέστησε ο Κλαούντιο Μαρκίσιο. Ο μέσος της Γιουβέντους δεν περίμενε το στραβοπάτημα της ομάδας του κόντρα στη Λέτσε, ωστόσο, τόνισε το γεγονός ότι οι «μπιανκονέρι» εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος.

«Είμαστε ακόμα πρώτοι. Τώρα θα πρέπει να παίξουμε και να δείξουμε την δύναμη και την ηρεμία μας. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι όταν ξεκίνησε η σεζόν δεν πιστεύαμε ότι θα ήμασταν στην πρώτη θέση με έναν βαθμό διαφορά από τον δεύτερο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο 26χρονος Ιταλός πιστεύει ότι η ομάδα του θα πρέπει να αντιδράσει στα δυο παιχνίδια που απομένουν και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι τα πάντα είναι στα χέρια τους και μπορούν να τα καταφέρουν.

Επιπλέον, μίλησε και για το λάθος που έκανε ο συμπαίκτης του, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, το οποίο οδήγησε στην ισοφάριση της Λέτσε, κάτι που θεωρεί ότι δεν θα επηρεάσει τον έμπειρο τερματοφύλακα: «Σίγουρα είναι απογοητευμένος γιατί θέλει πάρα πολύ και αυτός να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει σε πολύ καλή κατάσταση στην αναμέτρηση με την Κάλιαρι».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου