ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Σάρωσε τα βραβεία ο Θρύλος

Σάρωσε τα βραβεία ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός σάρωσε τα βραβεία της Super League για τους κορυφαίους της σεζόν. Είχε 7 παίκτες στην 18άδα της χρονιάς, ενώ πήρε και εκείνα του MVP, του προπονητή και του καλύτερου γκολ της χρονιάς.
Ο Πρωταθλητής και Νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός σάρωσε τα βραβεία της Super League για την σεζόν 2011-2012, τα οποία παρουσία το συνδρομητικό κανάλι της NOVA. Αποθεώθηκαν οι ερυθρόλευκοι πρωταγωνιστές, οι οποίοι διακρίθηκαν στις περισσότερες και σημαντικότερες κατηγορίες της εκδήλωσης, με τον Κέβιν Μιραλάς να είναι το κεντρικό πρόσωπο της γιορτής, καθώς παρέλαβε τρία βραβεία!

Ο Βέλγος στράικερ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε στον πρώτο σκόρερ της σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με 20 γκολ, βρέθηκε στην καλύτερη ομάδα (Best-Team) της διοργάνωσης, ενώ αναδείχθηκε δικαίως και στον πολυτιμότερο (ΜVP) και κορυφαίο ποδοσφαιριστή της σεζόν (2011-2012).

Συγκεκριμένα, στην καλύτερη ομάδα (18άδα) της χρονιάς, (βραβείο Βest Team) βρέθηκαν εφτά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: Μπάλας Μέγκιερι, Όλοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Τζαμέλ Αμπντούν, Κέβιν Μιραλάς και Ραφίκ Τζεμπούρ.

Το βραβείο του καλύτερου προπονητή της σεζόν πήρε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ ως το κορυφαίο γκολ της χρονιάς αναδείχθηκε εκείνο του μεσοεπιθετικού των Πειραιωτών, Γιάννη Φετφατζίδη.

Να σημειωθεί πως στην καλύτερη ομάδα της σεζόν βρέθηκαν και δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στον Ολυμπιακό, αλλά που αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες. Ο λόγος για τους Κώστας Μήτρογλου (Ατρόμητος) και Σουμπίνιο (Λεβαδειακός), οι οποίοι ξεχώρισαν μέσα στην χρονιά. Παράλληλα, ήταν υποψήφιοι και στην κατηγορία για τον MVP της σεζόν, στην οποία το βραβείο κέρδισε ο Κέβιν Μιραλάς.

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές ως μέλη της Best Team:

Μπάλας Μέγκιερι: "Κάναμε όλα αυτά τα ρεκόρ ως ομάδα και όχι εγώ προσωπικά. Είναι συλλογικό το επίτευγμα".

Όλοφ Μέλμπεργκ: "Αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να εστιάζω στη δική μου απόδοση και τότε κανείς αντίπαλος δεν είναι δύσκολος. Τις μέρες όμως που εγώ δεν είμαι τόσο καλός, τότε ο κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος".

Γιάννης Μανιάτης: "Κάποιος προπονητής, ο κ. Παράσχος με έβαλε αμυντικό χαφ. Στον Πανιώνιο ήταν άλλες οι συνθήκες, απλά έπρεπε να βγω Ισπανό προπονητή για να με βάλει σε αυτή τη θέση".

Τζαμέλ Αμπντούν: "Είμαι πολύ υπερήφανος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Εγώ τα βασίζω όλα στη δουλειά. Γιατί με τη συνεχή δουλεία έρχεται και η καταξίωση. Θέλω να δηλώσω πως είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό".

Kέβιν Μιραλάς: "Θέλω να ελπίζω ότι θα πετύχω περισσότερα γκολ από τις προηγούμενες χρονιές για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της".

Ραφίκ Τζεμπούρ: "Πιστεύω ότι θα μπορέσω να πετύχω πολύ περισσότερα γκολ με τον Ολυμπιακό, καθώς είναι η ομάδα που μου πρόσφερε τα πάντα για να μπορέσω να σκοράρω".

*O Aβραάμ Παπαδόπουλος δεν έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση λόγω ασθένειας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου