ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

«Σίφουνας» ο Stoner!

«Σίφουνας» ο Stoner!

5/5/2012

Ο Casey Stoner ήταν ο ταχύτερος όλων στην πίστα του Estoril στις δοκιμές που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής
Ο καιρός έδωσε τη συγκατάθεσή του, και έτσι στην πίστα του Estoril, όλοι οι αναβάτες του MotoGP είχαν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμές σε μία πολύ ιδανική βραδιά, και να τεστάρουν το στήσιμο των μοτοσυκλετών τους!
Ταχύτερος όλων ήταν ο Casey Stoner, ο οποίος φάνηκε από την πρώτη στιγμή πως έχει την ταχύτητα και τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στην πίστα της Πορτογαλίας, και βρέθηκε αμέσως στην κορυφή της κατάταξης των FP2.
Ο Αυστραλός της Repsol Honda, όσο περνούσαν τα λεπτά βελτίωνε όλο και περισσότερο την απόδοσή του, και στο τέλος κατάφερε να σημειώσει χρόνο 1:38.396, ο οποίος τον έφερε στην πρώτη θέση και την κορυφή, δείχνοντας παράλληλα εμφανή σημάδια κυριαρχίας ενόψει... τριημέρου!
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ben Spies με την εργοστασιακή Yamaha, πηγαίνοντάς τα εξαιρετικά, όπως έκανε άλλωστε και στην πρωινή περίοδο (FP1).

Ο Τεξανός αναβάτης κινήθηκε για άλλη μια φορά σε υψηλά επίπεδα με την αυτοπεποίθησή του να έχει χτυπήσει "κόκκινο" μετά τις τελευταίες του επιδόσεις.
Τον τρίτο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Cal Crutchlow με τη Yamaha Tech3, ενώ ο Dani Pedrosa κατάφερε να κάνει αρκετά καλό χρόνο που τον έφερε στην τέταρτη θέση.
Την πρώτη πεντάδα των αναβατών συμπλήρωσε ο Jorge Lorenzo, o οποίος δεν είχε κάνει κανέναν γύρο στο πρωινό session, και κατάφερε να δουλέψει αρκετά στην πίστα.

Ο Ισπανός αναβάτης ήταν και πάλι σταθερός και γρήγορος, δείχνοντας πως είναι ανάμεσα στα φαβορί για pole position αλλά και νίκη στην Πορτογαλία.
Τον έκτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Alvaro Bautista, ενώ στην έβδομη και την όγδοη θέση αναδείχτηκαν οι Nicky Hayden και Valentino Rossi.

www.woop.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου