ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

MVP της σεζόν ο Μιραλάς

MVP της σεζόν ο Μιραλάς

Πέρσι ήταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Φέτος ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος στράικερ του Ολυμπιακού αναδείχτηκε στον κορυφαίο και MVP της σεζόν ποδοσφαιριστή στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο. Στα βραβεία της NOVA για τον MVP της σεζόν 2011-2012 στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, αναδείχθηκε στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς στην Superleague.

Αυτή είναι η δεύτερη σερί σεζόν που το συγκεκριμένο βραβείο (εκείνο του MVP) παίρνει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, καθώς την περσινή χρονιά κορυφαίος είχε αναδειχθεί ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Φέτος, όπως ήταν λογικό, καλύτερος παίκτης της σεζόν 2011-2012 αναδείχθηκε δικαίως ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος πραγματοποίησε μία καταπληκτική χρονιά, ολοκληρώνοντας την όντας ο πρώτος σκόρερ της Super League με 20 γκολ.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε το όνομα του πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος. Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω και την τεχνική ηγεσία και τους συμπαίκτες μου. Βέβαια από τα βραβεία που πήρα ξεχωρίζω σαφέστατα αυτό".

Συνολικά ο Βέλγος στράικερ πήρε τρία βραβεία στην εκδήλωση. Εκείνο του πρώτου σκόρερ, του μέλους της κορυφαίος ομάδας (Βest-Team) και φυσικά εκείνο του MVP της σεζόν.




www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου