ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Μπόατενγκ: «Όνειρο ένα γκολ στο ντέρμπι»

Μπόατενγκ: «Όνειρο ένα γκολ στο ντέρμπι»

4/5/2012
Μπόατενγκ: «Όνειρο ένα γκολ στο ντέρμπι»
Ένα γκολ κόντρα στην Ίντερ ονειρεύεται ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, ο οποίος σχολίασε την φετινή σεζόν της Μίλαν, την κούρσα για την κατάκτηση τοου πρωταθλήματος, το γκολ του Σούλεϊ Μουντάρι που δεν μέτρησε κόντρα στην Γιουβέντους, αλλά και τους διεκδικητές του τίτλου, «μπιανκονέρι», που εκτιμά πολύ ως ομάδα.

«Ονειρεύομαι ένα γκολ κόντρα στην Ίντερ. Το σημαντικότερο, όμως, είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να εκμεταλλευτούμε πιθανό στραβοπάτημα της Γιουβέντους. Είναι ένα πολύ σπουδαίο ντέρμπι για την πόλη και θέλουμε να νικήσουμε», ήταν τα λόγια του.

Ο 25χρονος Γκανέζος, αναφέρθηκε και στο γκολ που δεν μέτρησε του συμπαίκτη του, Μουντάρι, στο ντέρμπι κόντρα στη «γηραιά κυρία», λέγοντας: «Δεν είναι σωστό να μιλάμε ακόμα γι’ αυτό το τέρμα που δεν μέτρησε. Σίγουρα θα μας έδινε τους τρεις βαθμούς, αλλά είναι πλέον παρελθόν και δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί».

Παράλληλα ο Μπόατενγκ πρόσθεσε ότι οι «ροσονέρι» είχαν μία πολύ περίεργη σεζόν, με πολλές ατυχίες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχαν, ωστόσο ελπίζει ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά και θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την αντίπαλο για τον τίτλο στην Ιταλία, Γιουβέντους, ο μέσος της Μίλαν θεωρεί πως μέχρι στιγμής η ομάδα του Τορίνο έχει κάνει πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου