ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ο Μάντζαρης LIVE στην Μπουτίκ στο Φάληρο

Ο Μάντζαρης LIVE στην Μπουτίκ στο Φάληρο

Την Παρασκευή (4/5) ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα βρεθεί στην μπουτίκ του Ολυμπιακού στο Φάληρο. Εκεί θα δώσει ραδιοφωνική συνέντευξη. Όσοι έρθετε θα κερδίσετε δώρα.
Αυτή την Παρασκευή (4/5/2012) τα Κόκκινα Καλάθια αλλάζουν… έδρα. Η εκπομπή που ασχολείται με τα νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού θα στήσει στούντιο στο Official Olympiacosbc Store και με καλεσμένο τον Βαγγέλη Μάντζαρη ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους ακροατές και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που θα θελήσουν να επισκεφτούν το κατάστημα.

Ο Έλληνας γκαρντ θα μιλήσει αποκλειστικά στο Κανάλι Ένα (90.4) για το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης και θα μοιράσει αυτόγραφα και πολλά δώρα.

Όσοι παρευρεθούν στην εκπομπή θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές του από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ με έκπτωση 20% σ’ όλα τα προϊόντα (κατά τη διάρκεια της εκπομπής), ενώ για τους ακροατές και τους παρευρισκόμενους θα κληρωθούν δυο ζευγάρια αθλητικά παπούτσια ΝΙΚΕ, τέσσερις μπάλες  μπάσκετ ΝΙΚΕ, πέντε συλλεκτικά μπλουζάκια για το Φάιναλ Φορ από το Official OlympiacosBC Store και τέσσερις δωροεπιταγές της Pizza Fan.

Για όλους του παρευρισκόμενους η Pizaa Fan και η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα έχουν ετοιμάσει μπουφέ, ενώ η εκπομπή θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και από τη Web TV του σταθμού (www.kanaliena.gr). 

www.redplanet.gr/b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου