ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Επιστρέφει Αθήνα ο Φούντας

Επιστρέφει Αθήνα ο Φούντας 

3/5/2012

Αίσιο τέλος παίρνει η περιπέτεια υγείας του Ταξιάρχη Φούντα.

Ο 17χρονος μέσος που λιποθύμησε μετά το χθεσινό ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετά από ένα χτύπημα που είχε δεχτεί λίγο νωρίτερα στο κεφάλι, θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη από το «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης.

Οι εξετάσεις που του έγιναν (ακτινογραφία και αξονική) ήταν «καθαρές» και στις 16:00 θα πετάξει για την Αθήνα μαζί με τον γιατρό της ομάδας, Στυλιανό Τσιβγούλη, που δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του.

Ο Νίκος Κωστένογλου και ο συνεργάτης του, Γιώργος Αλεξόπουλο, ήταν κοντά του χθες στο νοσοκομείο, αλλά και σήμερα το πρωί, αλλά αναχώρησαν νωρίτερα για την Αθήνα λόγω και της απογευματινής προπόνησης της ομάδας στα Σπάτα (18:00).

Σε αυτή δεν θα είναι ο Φούντας, ο οποίος, μετά την επιστροφή του, αναμένεται να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης για μερικές ημέρες.

Εξάλλου, το απόγευμα θα φανεί και η σοβαρότητα της κατάστασης του Φαμπιάν Βάργκας, που αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από το ζέσταμα του χθεσινού αγώνα. Σίγουρα επανέρχεται στο ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Μανωλάς, αλλά απόντες θα είναι οι Δέλλας, Γκούντγιονσεν και πιθανότατα ο Κλωναρίδης.

 www.sport-fm.gr/

1 σχόλιο: