ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Παρατηρήσεις από Φερέιρα

Παρατηρήσεις από Φερέιρα 

4/5/2012

Παρατηρήσεις από Φερέιρα
Τον προβληματισμό του για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα των πλέι οφ με τον Ατρόμητο, μετέφερε στην σημερινή προπόνηση στους παίκτες του ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. «Αν ξαναπαίξουμε έτσι και κόντρα στην ΑΕΚ, θα χάσουμε», τόνισε.

Ο Πορτογάλος προπονητής των «πράσινων» συγκέντρωσε σήμερα τους ποδοσφαιριστές του και τους μίλησε για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο 1-1 με τον Ατρόμητο. Ο Φερέιρα εξέφρασε τα παράπονά του για το πρώτο ημίχρονο, κυρίως και τους είπε: «Αν ξαναπαίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο με τον Ατρόμητο και κόντρα στην ΑΕΚ Θα χάσουμε το παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξαναδείξουμε αυτή την εικόνα».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ωστόσο στάθηκε και στα θετικά σημεία που διέκρινε από τους παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα: «Πρέπει να έχουμε το πάθος και το κίνητρο που δείξαμε στο δεύτερο μέρος, στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Θέλω να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια για να εξασφαλίσουμε την είσοδό μας στο Champions League. Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, να τα δίνετε όλα και να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο»

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου