ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Τρεις αγωνιστικές σε Καζίμ, μία σε Ποτουρίδη

Τρεις αγωνιστικές σε Καζίμ, μία σε Ποτουρίδη

Η UEFA τιμώρησε με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τον Καζίμ και μίας αγωνιστικής τον Ποτουρίδη για το περιστατικό στη φυσούνα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Μέταλιστ, στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Europa League.
Η απόφαση για την αποχώρηση του Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς από το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού έχει παρθεί, καθώς η πειραϊκή ομάδα δεν πρόκειται να μπει σε διαπραγματεύσεις με τη Γαλατασαράι για την απόκτηση του Τούρκου μεσοεπιθετικού με κανονική μεταγραφή.

Ωστόσο, την Παρασκευή (4/5) ανακοινώθηκε από την UEFA η αγωνιστική ποινή στον Καζίμ και τον Γιάννη Ποτουρίδη για το επεισόδιο που είχαν οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Μέταλιστ με τον προκλητικό ποδοσφαιριστή της ουκρανικής ομάδας, Μάρκο Ντέβιτς.

Συγκεκριμένα, οι Καζίμ και Ποτουρίδης τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA με τρεις και μία αγωνιστικές, αντίστοιχα,  για το περιστατικό με τον Ντέβιτς στη φυσούνα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να αντιδράσουν και να καταθέσουν έφεση, καθώς ο Καζίμ δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και θα αποτελέσει παρελθόν. Όσο για τον Ποτουρίδη, αναμένεται να εκτίσει την τιμωρία του στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πέντε χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για ρίψη αντικειμένων.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου