ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ατρόμητος για Σουμπίνιο

Ατρόμητος για Σουμπίνιο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρόμητου βρίσκεται ο Σουμπίνιο, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη και από ομάδες του εξωτερικού. Πως σχετίζεται η περίπτωση του Βραζιλιάνου με τους Σκόνδρα - Μπάλλα τους οποίους κοιτάζει ο Ολυμπιακός.
Ο Σουμπίνιο πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, έστω και σε δύο... δόσεις. Στο πρώτο μισό αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΦΗ, έχοντας πολύ καλή παρουσία, ενώ στο δεύτερο μισό... οργίασε με τη φανέλα του Λεβαδειακού!
Ο Βραζιλιάνος με τα κατορθώματα του κέρδισε επάξια την επάνοδο του στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να φεύγει από την ομάδα αλλά είναι της άποψης πως ο "Σούμπι" πρέπει να γυρίσει και να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Ωστόσο οι εμφανίσεις του 26χρονου μέσου δεν πέρασαν απαρατήρητες και αρκετές είναι οι ομάδες που ενδεχομένως θα "ενοχλήσουν" τους ερυθρόλευκους για τον παίκτη.

Μια από αυτές είναι και ο Ατρόμητος που θέλει τον Σουμπίνιο, στο πρόσωπο του οποίου βλέπει τον άνθρωπο που θα δώσει ποιότητα και δημιουργία στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Λογικά δύσκολα θα γινόταν μια τέτοια μετακίνηση αλλά υπάρχει μια σημαντική παράμετρος.

Και αυτή έχει να κάνει με το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τους Σκόνδρα και Μπάλλα.

Οι δύο νεαροί Έλληνες άσσοι της ομάδας των δυτικών προαστίων βρίσκονται στη μεταγραφική ατζέντα του Ολυμπιακού και από τη στιγμή που θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, είναι σίγουρο πως θα "πέσει στο τραπέζι" το όνομα του Βραζιλιάνου με τον Ατρόμητο να ελπίζει στην απόκτηση του έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Παράλληλα ο ατζέντης του Σουμπίνιο ισχυρίζεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον πελάτη του από Βραζιλία, Γερμανία και Βέλγιο και σύντομα θα φέρει πρόταση για τον παίκτη, ύψους 1 εκ. ευρώ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου