ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Αποφασίζει - μέσω πλέι οφ - ο Σάντος

Αποφασίζει - μέσω πλέι οφ - ο Σάντος 

4/5/2012

Μεγάλη βαρύτητα στη διαδικασία των πλέι οφ έχει ρίξει ο Φερνάντο Σάντος και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας. Πλέον όλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ετοιμάζουν τις τελικές τους κινήσεις εν όψει της τελικής φάσης του Euro 2012.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΚΑΕ και ο Λεωνίδας Βόκολος μαζί με τον σκάουτερ της «γαλανόλευκης», Ρικάρντο Σάντος, ήταν στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ατρόμητος.

Ο Σάντος θέλει να δει ποιοι από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και θα είναι φορμαρισμένοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Εθνική που συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, ο Πορτογάλος χαμογελάει για την κατάσταση του Γιώργου Τζαβέλλα.

Το τελευταίο διάστημα ο διεθνής μπακ παρουσιάζεται αναγεννημένος, ενώ την περασμένη Τετάρτη πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μονακό με απευθείας εκτέλεση).

Ο Σάντος έχει καλή γνώμη για τον 25χρονο παίκτη, τον οποίο έχει στηρίξει από το ξεκίνημα της προπονητικής του θητείας στον ελληνικό πάγκο και μάλιστα σε κρίσιμους αγώνες, όπως εκείνο στην έδρα της Κροατίας.

Εν τω μεταξύ, αυξάνονται οι πιθανότητες του Αλέξανδρου Τζιόλη να βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής που θα ταξιδέψει στην Αυστρία για την προετοιμασία εν όψει του Euro 2012. O προπονητής της Μονακό, Μάρκο Σιμόνε, έδωσε φανέλα βασικού στον διεθνή χαφ και αν αγωνιστεί στα επόμενα ματς, τότε θα είναι αρκετά πιθανό να είναι ένας από τους 25 που θα πάει στο Κίτσμπουελ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου