ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Θέλουμε ισχυρό Παναθηναϊκό!

Θέλουμε ισχυρό Παναθηναϊκό! 

3/5/2012

Στο γεύμα που παρέθεσε το μεσημέρι στους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, χωρίς μισόλογα και περιστροφές όπως μας έχει συνηθίσει, μίλησε μεταξύ άλλων για το πλάνο Αλαφούζου και τον Δημήτρη Γόντικα.
Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ο Παναθηναϊκός ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος. Μην ξεχνάτε οτι υπήρχε στιγμή που είχε το πρωτάθλημα στα χέρια του".
Για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού: "Μακάρι να πετύχει η πρωτοβουλία του Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε έναν ισχυρό Παναθηναϊκό"

Όχι έναν Παναθηναϊκό επιπέδου Δόξας, Κέρκυρας, Πανιωνίου. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω αυτές τις ομάδες.

Για τον Δημήτρη Γόντικα: "Είναι επιτυχημένος. Φέτος είχε μία ομάδα χωρίς χρήματα και έφτασε όσους βαθμούς είχε και η ομάδα του Παναθηναϊκού που κατέκτησε το νταμπλ.

Άλλη μία απόδειξη ότι τα χρήματα δεν κάνουν την ομάδα. Είναι η οργάνωση, ο τρόπος διοίκησης και αν τα πρόσωπα που τη διοικούν μπορούν να εκπροσωπήσουν μπορούν να είναι αντάξιοι των περιστάσεων".

Για το αν θα μπορούσε και ένας τελικός με τον Παναθηναϊκό να ήταν γιορτή όπως αυτός με τον Ατρόμητο: "Τα ίδια ακριβώς θα κάναμε αν είχαμε αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ίδιες κινήσεις, ίδιες πρωτοβουλίες. Είναι καθαρά θέμα διοικήσεων.

Μία ισχυρή διοίκηση μπορεί να απευθυνθεί στον κόσμο."

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου