ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Μην ξεγράφουμε την... Πορτογαλία!

Μην ξεγράφουμε την... Πορτογαλία!

Ναι, η Primera Division έχει τον πρώτο λόγο για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Και η Πορτογαλία, όμως, "παίζει" δυνατά! Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr έχει το θέμα.
Ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα προπονητή θα υπάρξουν μετά τη φιέστα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την κατάκτηση του νταμπλ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη (9/5).
Η Ισπανία, τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχει τον πρώτο λόγο. Ας μη γελιόμαστε, ο Έμερι είναι πολύ δύσκολος στόχος. Ο Μαρτίνεθ της Γουίγκαν το ίδιο. Οι πιο προσιτές λύσεις είναι οι Μίτσελ (Σεβίλλη), Μαρτίνεθ (Λεβάντε) και Όλτρα (Λα Κορούνια).

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την αγορά της Πορτογαλίας. Ο 43άχρονος Ντομίνγκος Πασιένσια είναι ελεύθερος. Πήγε την Μπράγκα στον περυσινό τελικό του Europa League, αλλά φέτος απέτυχε στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, που δαπάνησε ένα... καράβι λεφτά το περασμένο καλοκαίρι και έμεινε πολύ νωρίς στη σεζόν εκτός της διεκδίκησης του πορτογαλικού Πρωταθλήματος.

Ο Βίτορ Περέιρα μπορεί να πήρε το Πρωτάθλημα με την Πόρτο, αλλά αναμένεται να αποχωρήσει, καθώς στην Ευρώπη δεν είχε καλά αποτελέσματα με τους "Δράκους". Ο 44άχρονος προπονητής δεν περνάει απαρατήρητος.

Όσο για τον τρίτο Πορτογάλο της λίστας, τον 40άχρονο Ρικάρντο Σα Πίντο, αυτόν πρέπει να τον ξεχνάμε. Έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ (αντικατέστησε τον Πασιένσια) για μία ακόμα σεζόν και λογικά θα παραμείνει, καθώς η διοίκηση του συλλόγου είναι ευχαριστημένη με τη δουλειά του. Αν και "πρωτάρης" σε πάγκο ομάδας, τα πήγε πολύ καλά με τα "λιοντάρια" στο Europa League, όπου η ομάδα του έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Κρατήστε, πάντως, πως ο Πασιένσια "πετάει την σκούφια του" για να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου