ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μοράτι: «Αναπόφευκτα θα βοηθήσουμε μία ομάδα»

Μοράτι: «Αναπόφευκτα θα βοηθήσουμε μία ομάδα»

3/5/2012
Μοράτι: «Αναπόφευκτα θα βοηθήσουμε μία ομάδα»

Την πεποίθησή του πως η Ίντερ τη φετινή σεζόν θα βοηθήσει αναπόφευκτα μία εκ των Μίλαν ή Γιουβέντους, εξέφρασε ο Μάσιμο Μοράτι. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» τόνισε πως το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τη Μίλαν –στο οποίο επισήμανε πως η ομάδα του δεν είναι φαβορί- θα κρίνει το κυνήγι του τίτλου και για τις ομάδες.

«Αυτή τη σεζόν φαίνεται πως θα κάνουμε τη χάρη είτε στη Μίλαν, είτε στη Γιουβέντους. Σε ποιον θα ήταν καλύτερο; Στην πραγματικότητα δεν ξέρω, το ίδιο είναι...», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «νερατζούρι», ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ίντερ.

«Δεν ξέρουμε αν το όνειρο μιας θέσης που οδηγεί στο Champions League, τελείωσε, αυτό το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο. Τα πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Πάρμα. Τώρα θα πάμε στο ντέρμπι, ακριβώς με την ίδια ψυχολογία. Είναι ένα μοναδικό παιχνίδι, στο οποίο δεν είμαστε το φαβορί», συμπλήρωσε.

Η Γιουβέντους μετά την ισοπαλία κόντρα στη Λέτσε (1-1), προηγείται μόλις με ένα βαθμό στο πρωτάθλημα, ωστόσο η Μίλαν στην επόμενη αγωνιστική (6/5) φιλοξενείται στην έδρα της Ίντερ.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου