ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Καλύτερο γκολ της σεζόν του Φετφατζίδη

Καλύτερο γκολ της σεζόν του Φετφατζίδη

Το γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ανακηρύχτηκε από την Super League ως το καλύτερο τέρμα της σεζόν 2011/2012. Βίντεο με το εντυπωσιακό τέρμα του.
Στα βραβεία της Super League, το γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη, το οποίο σημείωσε στο Περιστέρι, κάνοντας το σκορ 0-2 επί του Ατρομήτου, ανακηρύχτηκε ως το καλύτερο τέρμα της ποδοσφαιρικής σεζόν 2011/2012. Αυτή η καταπληκτική "λόμπα" του νεαρού μεσοεπιθετικού που θύμιζε ολίγον από Ζιοβάνι και Καραπιάλη από τα παλιά, αναδείχτηκε ως το ωραιότερο γκολ της χρονιάς.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση, παρέλαβε το σχετικό βραβείο του και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα σεμνός και σοβαρός στις δηλώσεις του.

Η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, Mατθίλδη Μαγγίρα, τον χαρακτήρισε ως τον Έλληνα... Μέσι, αλλά ο Γιάννης Φετφατζίδης έριξε τους τόνους, τονίζοντας πως η σύγκριση αυτή κακώς γίνεται, καθώς είναι υπερβολική.

Παράλληλα, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ψήφισαν το γκολ του ως το καλύτερο της σεζόν, σχολίασε πως ήταν ένα τέρμα που ο καθένας θα μπορούσε να σημειώσει.

Δείτε στο βίντεο το γκολ του:




www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου