ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Το γκολ της εικοσαετίας ο Ρούνεϊ!

Το γκολ της εικοσαετίας ο Ρούνεϊ!

4/5/2012
Το γκολ της εικοσαετίας ο Ρούνεϊ!
Τεράστια διάκριση για τον Γουέιν Ρούνεϊ! Το γκολ του Άγγλου επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο περσινό ντέρμπι κόντρα στη Σίτι, αναδείχτηκε από το κοινό ως το καλύτερο τέρμα της Πρέμιερ Λιγκ από την ίδρυσή της το 1992!

Με αφορμή τα εικοστά «γενέθλια» του-κατά πολλούς-κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, η Πρέμιερ Λιγκ έδωσε τη δυνατότητα στους φιλάθλους να αποφασίσουν για το καλύτερο γκολ που σημειώθηκε στα αγγλικά γήπεδα της τελευταία εικοσαετία, με το «ψαλιδάκι» του Ρούνεϊ κόντρα στους «πολίτες» τον Φεβρουάριο του 2011 να συγκεντρώνει το 26% των επιλογών, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

«Μεγάλωσα παρακολουθώντας αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ και σίγουρα το να ψηφιστώ ως ο σκόρερ του καλύτερου τέρματος είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Υπήρχαν πολλά εξαιρετικά γκολ, από τους Σίρερ, Γεμπόα, Ντι Κάνιο και Μπέκαμ στη σχετική λίστα, κάποια εκ των οποίων έχω παρακολουθήσει από το σαλόνι του σπιτιού μου! Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με ψήφισε» ανέφερε κατά την παραλαβή του βραβείου του ο 26χρονος επιθετικός.

Rooney Goal Vs Manchester City από look25a
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου