ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Όπως παλιά!

Όπως παλιά! 

4/5/2012

Όπως παλιά!
Με οδηγό το 2009 στο Κίρισι όπου είχε κατακτήσει το πρώτο της Τσάμπιονς Καπ, η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης ξεπέρασε το εμπόδιο της οικοδέσποινας Κίνεφ στον ημιτελικό του Final 4 που διεξήχθη στη ρωσική πόλη και πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου έδειξαν την ποιότητα τους επικρατώντας με 10-8 των αντιπάλων τους. Την Προ Ρέκκο θα βρουν απέναντί τους το Σάββατο (15:30) στο δρόμο για την… κούπα, καθώς στον ιταλικό "εμφύλιο" επικράτησε της Οριζόντε Κατάνια με 14-6.


Το ματς

Ο ΝΟΒ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 με γκολ της Λισόνοβα πέρασε γρήγορα στην αντεπίθεση παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1). Όμως από εκεί και πέρα τα κορίτσια του Κώστα Δήμου έπαθαν μπλακ άουτ τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά επιτρέποντας στις ρωσίδες με επιμέρους 5-1 να προηγούνται στο οκτάλεπτο 6-4.

Η Φεντότοβα έδωσε με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα της (4-7) με την Βουλιαγμένη ωστόσο να μην μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Η ελληνική ομάδα βελτίωσε την άμυνα της και σε συνδυασμό με τα γκολ των Ασημάκη, Τσουκαλά και Μελιδώνη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 7-7 με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου η Κίνεφ πήρε ξανά κεφάλι αλλά πάλι η Βουλιαγμένη είχε λύσεις. Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημά τους στην παίκτρια παραπάνω και με γκολ των Μελιδώνη και Τσουκαλά ξαναπέρασαν μπροστά για πρώτη φορά μετά το 3-2 του πρώτου οκταλέπτου (9-8).

Η εξαιρετική άμυνα του ΝΟΒ συνεχίστηκε και προσθέτοντας την καλή απόδοση της Κούβδου δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει στο «0» για ένα οκτάλεπτο τις Ρωσίδες και να πάρει -με το γκολ της Ρουμπέση- πανηγυρικά την πρόκριση με 10-8.


Θυμίζουμε ότι ο ΝΟΒ έχει κατακτήσει δυο φορές το Τσάμπιονς Καπ. το 2009 στο Κίρισι και πάλι και το 2010 στην Κέρκυρα.


Τα οκτάλεπτα: 4-6, 3-1, 2-1, 1-0


Βουλιαγμένη: Τσουκαλά 3, Γερόλυμου 1, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 2, Μελιδώνη 2.

Κίνεφ Κίρισι: Λισόνοβα 2, Προκόφιεβα 2, Κουρτσκινα 1, Φεντότοβα 2, Μπελάγεβα 1.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου