ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Η επόμενη μέρα στην Εθνική

Η επόμενη μέρα στην Εθνική 

24/6/2012

Η επόμενη μέρα στην Εθνική 
Το μυαλό στην προκριματική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας περνάει στους ανθρώπους της Εθνικής Ελλάδας, ύστερα από το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας στο Euro 2012.

Ο Φερνάντο Σάντος και οι συνεργάτες του καλούνται να προετοιμάσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εν όψει των αγώνων που έρχονται από τον Σεπτέμβριο, ώστε η ομάδα να πάρει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Κώστα Χαλκιά δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της «γαλανόλευκης», αφού τη θέση τους θα πάρουν ο Ορέστης Καρνέζης και ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχουν οι δύο ειδικές περιπτώσεις του Γιώργου Καραγκούνη και του Κώστα Κατσουράνη.

Ο «τυπάρας» σκέφτεται να σταματήσει από την Εθνική, αλλά μία τέτοια απόφαση δεν είναι καθόλου εύκολη για έναν ποδοσφαιριστή που έχει περάσει 14 από τα χρόνια από τη ζωή του με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Από την πλευρά του, ο «Κατσούρ» - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα παραμείνει στη διάθεση του Σάντος στον δρόμο των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον Κώστα Φορτούνη, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί στην Ανδρών και ο Απόστολος Βέλλιος εν όψει του φιλικού με την Νορβηγία τον ερχόμενο Αύγουστο.

Όπως γράφει η SportDay, ο Πορτογάλος περιμένει από την επόμενη σεζόν ο Αλέξανδρος Τζιόλης να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Μονακό και θα έχει θέση βασικού στην ομάδα.

Η λογική λέει ότι και ο Παναγιώτης Κονέ θα έχει τις ευκαιρίες, παρότι «κόπηκε» την τελευταία στιγμή από την αποστολή της Εθνικής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Επίσης, ο Σάντος περιμένει ο Γιάννης Φετφατζίδης να έχει ενεργό ρόλο στον Ολυμπιακό για να τον κρατήσει στην ομάδα. Την εκτίμηση του 57χρονου προπονητή κέρδισε ο Γιώργος Τζαβέλλας με την παρουσία του στο Euro.

Όσον αφορά το κενό που αφήνει στην άμυνα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, τη θέση του οποίου στις αποστολές θα πάρει ο Στέλιος Μαλεζάς ή ενδέχεται να γίνει η έκπληξη με τον Δημήτρη Σιόβα (αν πάρει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό).

Όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξουν τρανταχτές αλλαγές στο ρόστερ της Εθνικής, όμως ο Σάντος αρέσκεται να κάνει εκπλήξεις και καλεί τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου