ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

4 μήνες με αναστολή σε υπάλληλο της ΓΓΑ!

4 μήνες με αναστολή σε υπάλληλο της ΓΓΑ!

26/7/2012
4 μήνες με αναστολή σε υπάλληλο της ΓΓΑ!Το SoccerPlus σας είχε αποκαλύψει τις σκηνές ροκ που εκτυλίχθηκαν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού όταν μετά από μύνηση του προϊισταμένου του γραφείου επιμόρφωσης Γιώργου Κοπιδάκη προς τον συνέδελφό του Δ.Ο. κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και  η αστυνομίαπροχώρησε στη σύλληψή του.

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο έγινε η δίκη της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ο Δ.Ο. καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσαρων μηνών με αναστολή με την κατηγορία της εξίβρυσης. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο Γιώργος Κοπιδάκης είπε ότι ο Δ.Ο. είναι ένας καλός και ικανός υπάλληλος, αλλά με την συγκεκριμένη κίνηση του ήθελε να προβάλλει και να θίξει την τιμή και την υπόληψή του όταν για την τήρηση της υπηρεσιακής νομιμότητας στη ΓΓΑ δεν δίστασε να κάνει ακόμη και απεργία πείνας τον Σεπτέμβριο του 2009. 

Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιάννης Δέτσης, ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δ.Ο. στράφηκε κατά του Κοπιδάκη λέγοντας ότι προβαίνε συνεχώς σε καταγγελίες κατά υπαλλήλων και του ΓΓΑ, ενώ η υπεράσπιση του Δ.Ο. αναφέρθηκε ακόμη και στο συμβάν με τον πρώην ΓΓΑ, Στ. Δούβη, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του που αυτά τα γεγονότα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ολα αυτά που συμβαίνουν στην Κηφισίας 7 δείχνουν ότι το κλίμα μεταξύ των υπαλλήλων είναι ιδιαίτερα τεταμένο και πρέπει να τύχουν της προσοχής και της παρέμβασης της πολιτικής ηγεσίας του Αθλητισμού.


www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου