ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Μπαντής: «Ανάλογη συνέχεια…»

Μπαντής: «Ανάλογη συνέχεια…» 

27/7/2012

Μπαντής: «Ανάλογη συνέχεια…» 
Την υπόσχεση ότι οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης θα προσπαθήσουν για το καλύτερο απέναντι και στην προσεχή τους αντίπαλο για το Europa League, Μαρίτιμο, έδωσε ο Γιώργος Μπαντής, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Θα προσαρμοστούμε στη δική της φιλοσοφία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», τόνισε ο 27χρονος τερματοφύλακας. «Ευχόμαστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια στη διοργάνωση», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαντής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για την επόμενη μέρα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League

«Είναι ένα πιο ελεύθερο πρωινό, ένα ευχάριστο πρωινό για την πόλη και ευχόμαστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια στη διοργάνωση».

Για τη διαδικασία των πέναλτι, στην οποία οδηγήθηκε τελικά η χθεσινή αναμέτρηση με την Ίντερ Μπακού

«Όχι, δεν είχε τύχει κάτι ανάλογο ποτέ στην καριέρα μου. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Προσπάθησα να είμαι ήρεμος και συγκεντρωμένος. Δεν είχα να τίποτα να χάσω, αλλά μόνο να κερδίσω. Αυτό σκέφτηκα και έτσι έπαιξα σε αυτή διαδικασία. Πέρασαν πολλές εικόνες από το μυαλό μου από ανάλογες φάσεις με σπουδαίους τερματοφύλακες. Προσπάθησα να κάνω αυτό που γνωρίζω. Με τη βοήθεια της τύχης τα πήγαμε πολύ καλά».

Για την προσεχή αντίπαλο του Αστέρα, τη Μαρίτιμο

«Αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου σε σχέση με εκείνο του Αζερμπαϊτζάν. Θα δώσουμε την ανάλογη προσοχή. Θα προσαρμοστούμε στη δική της φιλοσοφία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τη διαφορά της ελληνικής πραγματικότητας με την ευρωπαϊκή

«Το κίνητρο είναι διαφορετικό. Μία ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι μία τελείως διαφορετική υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση όταν αγωνίζεσαι παίζεις πάντα για τη νίκη και το καλό της ομάδας. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τέτοιους είδους διοργανώσεις μέσα στο γήπεδο. Ίσως προετοιμάζεσαι λίγο καλύτερα για κάτι τέτοιο».

Για το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις της ομάδας ξεκίνησαν αρκετά νωρίς

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες στο ποδόσφαιρο. Για εμένα δεν είναι απαραίτητα τόσο κακό αυτό το πράγμα. Η ομάδα είναι ίδια κατά 90% σε σχέση με την περσινή σεζόν. Αν εξαιρέσουμε τις 30 διακοπές και υπολογίσουμε το διάστημα που είχε τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν είχαμε κάποιο επίσημο ματς. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η συνοχή της ομάδας. Στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι ομάδες δεν κάνουν πολλές αλλαγές, κρατούν οχτώ με έντεκα παίκτες από την αρχική τους ενδεκάδα».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου