ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Η ρήτρα αποκλεισμού της NOVA βάζει φωτιά στη Σούπερ Λίγκα!

Η ρήτρα αποκλεισμού της NOVA βάζει φωτιά στη Σούπερ Λίγκα!

28/7/2012
Η ρήτρα αποκλεισμού της NOVA βάζει φωτιά στη Σούπερ Λίγκα!Ρήτρες – «φωτιά» υπάρχουν στην σύμβαση της Σούπερ Λίγκας με τη Nova και θα αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στις νέες συναντήσεις που θα γίνουν από την επόμενη εβδομάδα.
Αυτό που πρωτίστως θέλει να αλλάξει η Σούπερ Λίγκα είναι η ρήτρα που προβλέπει ότι αν αποβληθεί μία ομάδα από το πρωτάθλημα τότε θα παρακρατείται από κάθε αγώνα της που δεν διεξάγεται το ποσό των 350χιλ. ευρώ, το οποίο δεν θα δίνεται στη Σούπερ Λίγκα.
Αυτό σημαίνει πως αν μία ομάδα αποβληθεί, κάτι που φοβούνται και οι δύο πλευρές, τότε ένα πολύ σημαντικό ποσό θα παραμείνει στα ταμεία της Nova και θα προκαλέσει οικονομική αιμορραγία στο συνεταιρισμό, αφού αν πολλαπλασιαστούν τα 350 χιλιάδες ευρώ με τους 16 αγώνες κάθε ομάδας (εκτός πλέι οφ) το ποσό που προκύπτει είναι πολύ μεγάλο.

Όσον αφορά την πρόθεση του συνδρομητικού καναλιού να μειώσει κατά 25% το συμβόλαιο της νέας σεζόν, η Σούπερ Λίγκα πιστεύει ότι αυτό θα μειωθεί κατά 10% ενώ κάνει προσπάθειες η μείωση να φτάσει το 5%.

www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου