ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

«Ψάχνεται» στην Ισπανία

«Ψάχνεται» στην Ισπανία 

26/7/2012

«Ψάχνεται» στην Ισπανία
Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και στη συνέχεια θα κινηθεί για τη μεταγραφή του μέσου.

Οι Πειραιώτες έχουν στα χέρια τους προτάσεις από την ισπανική αγορά και εξετάζουν προσεκτικά συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Στην κορυφή της σχετικής λίστα φαίνεται ότι βρίσκεται το όνομα του Γκονζάλο Ροντρίγκεθ, τον οποίο έχει ξεχωρίσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η διοίκηση φαίνεται ότι έχει έρθει σε επαφή με τη Βιγιαρεάλ και την πλευρά του παίκτη, όμως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Ο 28χρονος παίκτης πριν από ένα χρόνο πωλούταν με 1,5 εκατ. ευρώ, όμως σήμερα υπάρχουν φήμες ότι μπορεί να φύγει και ως ελεύθερος από το «κίτρινο υποβρύχιο».

Τις συγκεκριμένες πληροφορίες επιβεβαιώνουν και οι εκπρόσωποί του και ο Αργεντινός, όπως γράφει ο «Γαύρος», παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ροντρίγκεθ φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Σαν Λορέντζο και ο διεθνής στόπερ δεν έχει αποφασίσει ακόμα να θα επιστρέψει στην πατρίδα του ή θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Πάντως, στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Όσον αφορά την υπόθεση του μέσου, μπορεί να καθυστερήσει αρκετά και υπάρχει εκτίμηση ότι οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς. Οι Πειραιώτες τονίζουν ότι θέλουν έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της ομάδας και θα την ανεβάσει επίπεδο.

Κοντά στη Ρόμα ο «Τόρο»

Μία… ανάσα από την Ρόμα βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Στη γειτονική χώρα γίνεται λόγος για δεδομένη συμφωνία των «τζιαλορόσι» με τον διεθνή άσο και τονίζεται πως επίκεινται καθοριστικές επαφές ανάμεσα στις δύο διοικήσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αν τελικά πουληθεί ο διεθνής μπακ-χαφ, ακούγεται το όνομα του Σαπουνάρου. Η Πόρτο παραχωρεί τον Ρουμάνο οπισθοφύλακα, ενώ την ίδια ώρα από την ελληνική αγορά υπάρχει ο Γιάννης Σκόνδρας.

Σήμερα με Μπράγκα

Το πρώτο δυνατό από τα δύο που θα δώσει επί πορτογαλικού εδάφους δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπράγκα (22:45, Novasports 1 και sport-fm.gr).

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, στον πάγκο της οποίας κάθεται πλέον ο Ζοσέ Πεσέιρο που είχε εργαστεί πριν από μερικά χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Ο Ζαρντίμ θα βρει τους παλιούς του παίκτες, οι οποίοι έχουν ακουστεί πως αποτελούν μεταγραφικοί στόχοι των «ερυθρόλευκων». Μερικοί από αυτούς είναι ο Εβερτον (για τον οποίο έχει αποκλειστεί ότι μπορεί να αποκτηθεί), ο Κουστόντιο (δεν πάει πλέον για αμυντικό μέσο), ο Βιάνα (αποκτήθηκε αριστεροπόδαρος, ο Γκρέκο) και ο Λίμα (δεν τέθηκε θέμα φορ).


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου