ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Εκανε αυτο που περιμεναμε....

 Εκανε αυτο που περιμεναμε....
28/7/2012


Οπως ηταν αναμενομενο ο ΠΑΟ συνεχιζοντας την παγια τακτικη του απεναντι σε καθε ενεργεια του Ολυμπιακου εξεδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τους φόβους αλλά και τις αντιρρήσεις της, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφορικά με την εκλογή του Γιάννη Μώραλη ως πρόεδρου της Σουπερ Λίγκας. Αποτι φαινεται δεν προκειται ποτε ο ΠΑΟ να συμπλευσει σε κινηση καλης θελησης για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου και θα συνεχισει με αυτην την τακτικη να το πυροδοτει και θα το συντηρησει καθολη την διαρκεια της νεας αγωνιστικης περιοδου...εμεις οι Ολυμπιακοι ας συνεχισουμε να ειμαστε ψυχραιμοι και αδιαφορωντας να κοιταμε την προσπαθεια που κανει η ομαδα μας και ας τους αφησουμε στην μιζερια τους... Ας ελπιζουμε να μην υπαρξουν χειροτερα...




Πηγη:http://www.pao.gr/
 27/7/2012 17:50:00 μμ
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Η εκλογή του εκπροσώπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ως προέδρου της Σούπερ Λίγκας επιβεβαιώνει τους φόβους μας ότι και αυτή την ποδοσφαιρική σεζόν οι διακρίσεις υπέρ κάποιων δεν θα εξαλειφθούν.

Η ισότιμη μεταχείριση των ΠΑΕ αποτέλεσε τη βάση για την ίδρυση του Συνεταιρισμού. Την προηγούμενη διετία, όμως, όλες οι ισορροπίες διαταράχθηκαν. Η σημερινή εξέλιξη είναι μια ακόμη κίνηση που υπονομεύει την αξιοπιστία της Λίγκας. Ας ελπίσουμε ότι τα πραγματικά γεγονότα θα μας διαψεύσουν.





ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου