ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Το "δώρο" με Γιορντάνοφ από τον Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη!

Το "δώρο" με Γιορντάνοφ από τον Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη!

Η αντρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το ρόστερ της για τη νέα σεζόν με το "δώρο" του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη! Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ, με το ετήσιο συμβόλαιο του Βούλγαρου διαγωνίου να καλύπτεται από τον διοικητικό ηγέτη της ποδοσφαιρικής ομάδας!
Την Τετάρτη (25/7) συναντήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Μιχάλη Κουντούρη και προέκυψε μία σημαντική είδηση για την αντρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Η δεδομένη συμφωνία με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ παίρνει σάρκα και οστά, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την κάλυψη του συμβολαίου του Βούλγαρου διαγωνίου.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Γιορντάνοφ, αλλά απέμενε το καθοριστικό κομμάτι για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Το οικονομικό!

Η διοίκηση δεν μπορούσε να καλύψει από μόνη της το υψηλό ετήσιο συμβόλαιο του Βούλγαρου και περίμενε οικονομική βοήθεια. Η βοήθεια αυτή ήρθε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει ιδιαίτερη σχέση με το άθλημα του βόλεϊ και έδειξε για μία ακόμα φορά την αγάπη του προς αυτό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη (25/7) με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του από το γεγονός ότι ο απλός φίλαθλος κόσμος της ομάδας και, φυσικά, η "Θύρα 7" έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην οικονομική εξυγίανση των ερασιτεχνικών τμημάτων.

Τα χρέη που άφησε η προηγούμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη σιγά-σιγά ξεπληρώνονται χάρη στην οικονομική βοήθεια των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Όσο για την αντρική ομάδα βόλεϊ, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσει το έμψυχο δυναμικό της για τη νέα σεζόν, αποκτώντας τους παίκτες που θέλει για να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας.

Να σημειωθεί πως ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ (γεννημένος στις 12/3/1983) επιστρέφει στον Ολυμπιακό, καθώς είχε αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας, στα μέσα της σεζόν 2006/07.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου